| catalin2009 a întrebat:

Acum cateva zile am facut sex cu prietena mea, neprotejat. Ea era virgina, asa ca nu am exagerat la penetrare, ci maxim 5 cm. Nu a curs sange, iar ea nu a avut nici dureri prea mari. Nu a existat ejaculare, dar intrebarea mea este: se poate sa fi ramas insarcinata?
Inainte de menstruatie, cu vreo saptamana, de fiecare data, ori o dureau sanii, ori ovarele, dar de cand am facut sex o doare uterul, si nici decum sanii, asa cum ar fi trebuit, pentru ca pe 18 octombrie ar trebui sa-i vina si ciclul. Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| RobertClaudiu a răspuns:

Nu pentru ca nu-o intrat destul ca sa ajunga sperma laovaresi nici macarnu o fost ejaculare si chestia cu sanii baietii au la 14 ani piatra la sfarcuri ei bine feteleau de candse nasc si dupa ce se dezvirgineaza,, piatra" aia se duce in jos pentru a puteea lasa laptele mamal sa se faca este foarte normal si nu este insarcinata sti linistit sa-mi trimiti si mie un mesaj cu ce s-a intamplat

Succeswinking

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, se poate sa fi ramas insarcinata. Riscul este in jur de 15-20%.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu a existat ejaculare, de unde sarcină?
Mare atenție poate rămâne din preejaculare.
Un test de sarcină. Acea durere poate indica o răceală!
Pa, pa.

| Ирина19 a răspuns:

Daca nu a existat ejacularea atunci nu poate fi insarcinata, iar menstruatia o sai intirzie maxim o saptamana pentru ca era virgina si e normal sa apara asa dereglari, stai linistit, e totul ok. Aveti grija de voi happy