| flory_2293 a întrebat:

acum cateva zile am mers la un baiat acasa (baiatul de care nu m-as fi putut indragosti vreodata) si el e mai indraznet.ma baga in seama, zambea,
dar tot o tine ca nu ii place de mine, ce sa cred? ii place sau nu? si cel putin incep sa-l plac

17 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, e posibil sa te placa dar poate nu vrea sa recunoasca, o avea el motivele lui, tu trebuie sa observi comportamentul lui fata de tine, dupa modul cum te priveste, cum iti zambeste si vei vedea pe parcurs...

| Bacemi a răspuns:

Se poate sa te placa dar sa nu isi doreasca o relatie acum. Sau poate face pe cuceritorul si asteapta sa lesini tu dupa el.

| Razvan a răspuns:

Daca e genul de baiat de care nu te-ai putea indragosti niciodata atunci, ce sens are sa iti mai pui asemenea intrebari.Sau mai bine intreaba-l pe el discret, daca te placehee hee

| Dizzydizz a răspuns:

Pai da i indiferenta
si daca te cauta in continuare
zii alege sa fie cu tine sau pa
batting eyelashes

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Concluzia trebuie sa o tragi tu in functie de cum se poarta cu tine.

| gabitsa a răspuns:

Poi daca el te. a chemat la el, presupun ca simte ceva pentru tine, macar il atragi. Si daca si tu incepi sa-l placi mai incearca big grin! succes

| princess92 a răspuns:

Poate ca te baga in seama si iti zambeste ca sa te mai duci de cateva ori la el; te-ai gandit la asta? poate ca nu vrea o relatie cu tine si vrea altceva si normal.nu trebuie sa fie nesimtit... oricum sper sa fie cum vrei tu:dar fi atenta ca baietii au multe fete...

| clawdya_8655 a răspuns:

Eu cred ca tine la tine dar e incapatanat.nu vrea sa isi arate dragostea. vrea sa i-o arati tu.

| laptopnews a răspuns:

Pai insista si vezi ce iese. Probabil ca te tachinabig grin

| ZambescSiGata a răspuns:

Poi daca illaci foarte mult, cred ca ar trebui sa porti o discutie foarte serioasa cu el si sa vezi daca te place cu adevarat sau nu.Eu una asa as proceda!

| sergiu a răspuns:

Incearca si vezi ce-o sa iasa! Nu cred ca o sa iti para rau happy

| Mihaiii a răspuns:

Pai, cred ca da. Dar ar fi fost mai indicat sa dai si niste indicii, cum ar fi : de ce ai mers la el acasa, de ce nu te-ai fi putut indragosti de el niciodata...

Oricum "ma baga in seama, zambea...", poate fi vorba de o simpatie, asta in cazul in care l-ai vazut de putine dati. In cazul in care l-ai vazut aproape zilnic, concuzia va trebui sa o tragi tu.

| AllForOne a răspuns:

Sincer, deoinde cati ani are el si cati ani ai tu.
De obicei baietii mai mari fac"misto" de fetele mai mici decat ele.
Si mie mi-a spus baiatul care il plac, la telefon ca ma iubeste si este mai mare decat mine cu 5 ani. Dar, nu e adevarat
Daca sunteti colegi, si el este mai "golan" s-ar putea sa fi facut vreun pariu cu colegii lui, sau daca nu chiar sa te placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred doar. ori are ganduri perverse cu tine.ori.nu stiu happy
probabil la asta se gandeste, acum depinde si cati ani ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai aici se pot gasi mai multe raspunsuri: ori voiam sa te amageasca crezand ca tie iti place de el, ori vrea sa aiba pur si simplu o relatziie amicala cu tine, ori lui ii place de tine si nu vrea sa recunoasca... vezi in continuare cum se comporta cu tine si ce vrea de la tine... poate vrea sa te combine cu vreun prieten de-al lui si vrea sa capetzi incredere in el pentru al putea accepta pe celalalt:-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, depinde ce intentii are si el pentru tine.Sunt multi care te pot trage pe fir deoarece vor altceva de la tine. Poate te crede o fire mai naiva, probabil esti la mica, ca el.Nu poti apleca urechea la toti, trebuie sa fii sigura si tu de ceea ce simti pentru el... si sa nu'i cazi in plasa happy succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci logic ii place de tine uh de el deci totul e perfect nu?tongue