| PopescuAntonio a întrebat:

Salut,acum câteva zile eu cu prietena mea ne-am despartit ea a ales asta, zice ca de acum o luna a început sa își piardă din sentimente, ea a fost prima pentru mine și eu la fel pentru ea.Problema e ca eu acum sufăr iar ea din prima seara s-a dus cu prietenii sa rada, sa bea și acum nu mai are nicio treaba, spune sa nu o mai stresez într-un fel ca nu mai sunt o prioritate.Am avut o relație de 2 ani, nu pot sa realizez ca persoana cea mai importantă o doare undeva de mine și mai ales gandul ca o sa pună mâna alți pe ea și o sa o facă sa se simtă bine ma omoară.Cum pot sa nu ma mai gândesc?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Așa sunt femeile azi cu unu mâine cu altul, daca ai fost fraier și ai ajuns sa o iubești e penibil, e vina ta, fii naibii bărbat și asumați asta

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păi asta faci deja. Nu gândești.

| mihai69 a răspuns:

Tu ai avut o relație; ea - doar un "animăluț de companie".
Împacă-te cu ideea și mergi mai departe.

| Emilian65 a răspuns:

Uita de momentele frumoase petrecute cu iubita în cei doi ani de relație.

| ShaOfHatred a răspuns:

Well, nu vreau să-ți stric starea mai tare, dar cred că ea era pregătită de despărțirea asta cu ceva timp în urmă. Dar, încearcă să nu te mai gândești la ea. Uită-te la tine în oglindă și spune-ți că nu-ți mai pasă și tu o să fii prioritatea acum.
Acum misiunea ta e sa devii o versiune mai bună a ta. Dar nu pentru ca ea să vadă ce o pierdut, ci pentru tine să-ți dovedești că ăsta o fost un wake up call. Time to wake up and focus on yourself.
Începe să mergi la sală, începe un sport (recomand ceva lupte pentru a crește încrederea în tine și să te disciplinezi), citește, caută și învață lucruri noi, ieși din casă, cheamă-ți prietenii să te susțină, fă lucruri care să îți ia gândul. Și știu, noaptea o să fii singur cu gândurile tale, dar atunci se dă testul; să te împaci cu ideea că ea o plecat. Dar every day will get easier, but you have to do it every day.
Și sfatul meu, nu-ți căuta pansamente. Mai stai puțin și concentrează-te pe tine. Și dacă vrei doar ceva de o noapte cu cineva, fi sincer cu persoana aia, și poate refuză, poate acceptă. Dar trebuie să fii sincer.
Să nu cazi pradă uri. Adică pentru că fosta ta o fost nașpa, să generalizezi și să spui că toate femeile sunt la fel sau chestii de genul, că vin și te plesnesc. Don't become a douche. Fi un om sincer și continuă să îi ajuți și tu pe alții la rândul tău.
Multă baftă cavalere!

| Sistemulxxl a răspuns:

Antonio tata zi multumesc ca ai fost primul. Muta-te la alta si fa acelasi lucru ca-i plin de gasculite. Pe la 30 de ani te opresti si te casatoresti. Eu am avut 3 sotii si nu mai stiu cate femei pe langa. Am si 4 copii.

| careestefazafrate a răspuns:

Bro, mergi mai departe, nu ai ce să faci, pentru că nu poți ține lângă tine, pe cineva care abia așteaptă să plece, uneori viata este grea, dar trebuie să treci peste această dezamăgire, deoarece nu merită să suferi pentru cineva ca ea, aduna-te, pentru că viața este scurta, nu o irosi aiurea!