| Ana891 a întrebat:

Salut! Acum cateva zile iubitul meu m-a masturbat băgând degetele în vagin. Problema este ca el cu o zi înainte s-a masturbat și a ejaculat rămânând o cantitate relativ mică de sperma pe capul penisului. În ziua în care mi-a băgat degetele acesta a pus degetele pe penis și au trecut jumate de oră, după mi le-a băgat. Întrebarea mea este dacă pot rămâne însărcinată, țin să menționez ca eram în perioada de ovulație. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gravida nu poti ramane de la degete bagate in vagin, dar poti face o infectie vaginala foarte urata, de la maini murdare bagate acolo unde nu trebuie.
Joaca asta prosteasca, la anisorii astia cand habar nu aveti cum o femeie poate ramane gravida, iti poate aduce probleme mari de sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

De la masturbare și pana la actul sexual cu tine, cu siguranță a urinat și s-a spălat cu apa calda și săpun pe penis. În aceasta situație spermatozoizii existenti pe capul penisului au murit și au devenit incapabili pentru a da naștere la o sarcina.

| Miruna333 a răspuns:

Nu exista de la degete, doar de la sex in perioada fertila. Nimic altceva

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu pui astfel de intrebari si vrei sa te luam in serios?
Ca a ejaculat cu o zi inainte si a pus mana pe scula a doua zi...

Daca nu are notiuni elementare de igiena, sa se spele pe maini inainte de masa, sa-si faca zilnic dus, atunci da, e posibil sa te lase cu infectii si rani.
Nu mai permite sa-ti introduca degetele in vagin, deoarece te poate rani cu unghiile + infectii.

| Kufu95 a răspuns:

Nu a fost sex cu penetrare, deci nu ai cum să rămâi gravidă.