| Emmett a întrebat:

Acum cateva zile prietena mea m-a lasat balta pentru ca nu am facut sex cu ea. Ce trebuie sa fac ca sa o recastig din nou?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu stii ca ai talent la scris poezi, de ce nu-i scrii una, acum sa fie una erotica, intrii pe google si scrii Mihai Eminescu-poezii eroticewinking de-acolo iti iei si tu o idee

| Emmett explică (pentru anonim_4396):

Merci, chiar nu m-am gândit!

20 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai, eu imi cam dau seama ca nu-i de tine, si nici tu de ea. Cauta-ti o fata mai asezata.
Si sexul protejat este o himera. Singurul lucru pe care il poti realiza este scaderea riscului de sarcina, sau de transmitere BTS, dar nicio metoda nu este 100% sigura. De aceea, ideal ar fi ca sa faci sex doar cu fata de care simti ca te leaga multe, si alaturi de care poti sa suporti responsabilitatea acestui act. Sa fiti adulti din acest punct de vedere.

| Narcis2007 a răspuns:

E cam retorica intrebarea asta oricum poate a fost doar un pretext sa se desparta de tine

| darrio2007 a răspuns:

Sa faci sex cu ea.Nu e clar?

| darrio2007 a răspuns:

Sa faci sex cu ea.Nu e clar? S-a dus la altul.Asta vrea asta ofera-i.

| GabiiTssu a răspuns (pentru darrio2007):

rolling on the floor)))

| Emmett explică (pentru darrio2007):

Mi-ai mai spus asta odata! Si sa stii ca eu nu sunt dispus sa fac sex vreodata, CU NIMENI!

| darrio2007 a răspuns (pentru Emmett):

Nu te cred.Ca doar nu esti abstinent.

| darrio2007 a răspuns:

Desi daca a gasit pe altul, ma indoiesc ca se va mai intoarce la tine.

| HelpBoy a răspuns:

Da clar sa faci sex cu ea... Doar asta e motivul pentru care te-a lasat

| Adrian4123 a răspuns:

laughing)))

| RAY a răspuns:

Eu cred ca motivul a fost altul nu pentru sex te lasa o fata

| Florenta16 a răspuns:

Mhm, pai daca ea te-a parasit pentru ca nu ai vrut sa faci sex cu ea, atunci o poti recastiga pregatindu-ti o camera frumos aranjata, lumanarele, trandafiri, sampanie, si muzica lenta pe fundal, si cheam-o la tine si fa sex cu ea, sau dragoste in cazul in care o iubesti. Nu cred ca va refuza, si data viitoare cand mai face asta, satisfa-o mai mult!

| Kirito21 a răspuns:

Si care a fost motivul pentru care tu nu ai vrut sa faci sex cu ea?

| Emmett explică (pentru Kirito21):

Nu vreau sa intru in incurcaturi, de genul:
- Sarcina(in cazul ei)
- Sentimentul de vinovatie
- Nu vreau sa ajung la capitolul: Cainele rau face sex neprotejat cu o tipa care a doua zi il lasa balta pentru ca "nu-i bun la pat"
Clar?

| Kirito21 a răspuns (pentru Emmett):

Nu poti sta cu aceasta temere toata viata nimeni nu e bun la inceput dar te perfectionezi pe parcurs; pentru evitarea sarcinii foloseste o metoda de contraceptie iar sentimentul de vinovatie de unde sa vina atat timp cat este de comun acord? in ceea ce priveste a treia problema evident ca o fata care se respecta nu se arunca in bratele unui barbat imediat si-l paraseste a doua zi pentru ca nu-i bun la pat asa ca gandeste-te ca meriti mai mult, meriti o fata care sa te respecte si sa te aprecieze pentru faptul ca nu incerci sa grabesti lucrurile. Asa ca te sfatuiesc sa nu faci nimic sa o recastigi pentru ca nu te merita.

| Emmett explică (pentru Kirito21):

Nu e bine sa fi momaie si nici sa fi fulger, asta-i viata, ce-i sa-i faci? Oricum, multumesc!

| Kirito21 a răspuns (pentru Emmett):

Sa stii ca sunt persoane care gasesc inocenta si stangacia destul de sexy asa ca pana nu incerci nu ai de unde sa stii ce pierzi tongue cel mai important este sa fie cu persoana potrivita.

| Sorinacio a răspuns:

Fa ce-si doreste. Poate asa o sa mearga!

| Emmett explică (pentru Sorinacio):

Nu cred... Totusi daca o las sa faca ce vrea o sa ma calce in picioare ca pe un gandac.