| Daesung a întrebat:

Salut.Acum ceva timp o fata de la mine din clasa trecea pe langa banca mea.Eu eram in picioare langa banca. E dintr-o data a spus ca ameteste si a cazut.Era sa cada peste mine.Ma rog, a cazut peste picioarele mele si era sa cad si eu peste ea.Credeti ca intentionat "a cazut"?

Răspuns Câştigător
| dd9em4 a răspuns:

Pai tu ar trebui sa stii mai bine, se poarta frumos cu tine? iti zambeste? te priveste interesata? daca da, asa se pare :* succes

5 răspunsuri:
| Allyna_5364 a răspuns:

Buna! e posibil sa fi facut asta intentionta, dar ti-a mai dat vreun semn pana acum ca te place? daca da inseamna ca acea"ameteala" a fost intentionata.

sper ca te-am ajutat.

funditZZZZa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, nu inteleg de unde vrei tu sa ne dam seama daca a cazut intentionat sau nu?
Nu ne-ai zis nici macar ca ar da incidii cum ca te-ar placea, sau ca va intelegeti bine.
happy incearca sa-ti amintesti daca ar fi putut avea probleme de sanatate, sau ameteli, ceva...

| SanziiAndry a răspuns:

Da, cred ca te place, si de asta.

| AlexandraCroft a răspuns:

Mai nu ai de unde sa stii poate chiar i s`a facut rau.sau poate intentionat ca te place big grin.Incearca sa te dai la ea sa aflii daca ii place de tine sau nu. Daca da inseamna ca a facut`o intentionat.

| ancutza_2191 a răspuns:

Sincer eu nu cred ca o fata ar cadea din picioare fara sa isi puna mainile sa se apere ca sa nu fie impactu cu pamantu asa puternic. Cel mai probabil a lesinat, si eu am avut astfel de probleme, de obicei cand sunt stresata sau cand stau intr-un loc inchis cu multe persoane deoarece nu am destul aer, si la fel spuneam si eu : "ametesc" am aceste probleme din cauza lipsei de calciu si magneziu din organism.Si nu cred ca a cazut intentionat