| mephistofel a întrebat:

Acum ceva timp, prietena m-a inselat.O saptamana s-a purtat distant cu mine si intr-o zi am tras de ea sa-mi zica ce are, intr-un final recunoscandu-mi ce a facut.S-a sarutat cu un baiat, sofer de maxi taxi, casatorit.Au urmat 2 zile in care mi-a plans la telefon ca are nevoie de mine, ca s-a lasat purtata de val etc.Am iertat-o.Dar acum ma simt ciudat.Ma uit dupa alte fete dar ma simt dezamagit. Aveam planuri de viitor cu ea dar parca nu mai ma intereseaza asa mult.Cum vad o fata faina, cum cu ochii dupa ea.Pacat ca aparentele inseala.Am nevoie de un sfat, niste pareri.Mersi!

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca o iubesti e doar un mic dezechilibru si iti va trece.
Daca n-o iubesti,n-o vei ierta si inseamna ca aveti o relatie superficiala si v-ati incurcat degeaba unul pe celalat pana acum.
Retine totusi ca fata a fost sincera si ti-a marturisit greseala ei.
Bineinteles,cu speranta sa fie iertata,in mintea ei faptul ca ti-a spus echivaleaza cu obtinerea iertarii.
Gandeste-te cum ti-ar fi cu ea de acum incolo si gandeste-te cum ti-ar fi si fara ea...
Ia o pauza de o saptamana,doua,sa vezi cum te simti singur, nu comunicati deloc.
Si apoi, hotaraste.
Daca o iubesti, iti va lipsi mult si vei intelege ca nu poti fara ea.
Daca n-o iubesti, nu-ti va lipsi deloc.
Cere-i o pauza.
Imi pare rau.

| mephistofel explică (pentru greece12):

Am vorbit de lucrul asta, insa ea nu vrea o pauza.Nu crede in lucrurile astea.Multumesc oricum de raspuns!

| greece12 a răspuns (pentru mephistofel):

Daca n-ai fi crezut tu,as fi inteles.
Dar,ea nu e tocmai in situatia de a ridica pretentii,nu-si poate permite sa "nu vrea".
Doua saptamani,n-o cauta si sa nu te caute,spune-ti ca e o incercare daca vrei, nu o pauza.
O incercare a relatiei voastre.
O sa reziste sau nu?
Si insist, pentru ca e greu sa iei o hotarare presat de lacrimile ei si de propria ta dezamagire.
Iesi de sub presiune, linisteste-te, reflecteaza si abia atunci hotaraste ce faci!
Cu mintea limpede.

| Ririru a răspuns:

E normal sa te uiti dupa "o fata faina", cred ca orice barbat se uita.

Daca ti-a spus inseamna ca regreta ce a facut. Gandeste-te bine daca mai vrei ceva cu ea, si daca decizi sa o ierti definitv, atunci incearca sa nu te mai gandesti la asta!

| mephistofel explică (pentru Ririru):

Dom'le ma uit insistent dupa mai multe fete faine.Parca ma indragostesc de ele, nu stiu.Ma gandesc ca poate undeva acolo o fi alta mai buna, nu stiu.

| Felys a răspuns:

Daca era o panarama nu ti-ar fi zis nimic si nici nu ai fi stiut vreodata dar ea s-a lasat purtata de val,a facut o greseala pe care e clar ca o regreta,toti gresim intr-un fel sau altul,important este sa ne dam seama de greselile facute sa le recunoastem si sa ne straduim sa nu le mai repetam,faptul ca tu te uiti si la alte fete nu mi se pare ceva iesit din comun, de aia ai ochi sa vezi, si eu ca femeie admir o femeie frumoasa pe strada, asta nu insemna ca imi doresc mai mult de atat, posibil sa fi inca la varsta in care nu esti dispus la o relatie serioasa de viitor ci esti doar in tatonari si in cazul asta esti usor de influentat de greselile partenerelor si pe posibilele partide viitoare

| mephistofel explică (pentru Felys):

Pai, cred ca sunt la varsta in care caut o relatie serioasa de viitor.Nu vreau relatii gen sa fim impreuna ca sa nu fim singuri, sa fim impreuna ca sa vada lumea ce prietena am etc.Stiu ce vreau sa fac in viata, dar sunt extrem de confuz privind relatia cu ea.Multumesc de raspuns!

| Cristiann25 a răspuns:

S-o inseli si tu sa vezi cum se simte ca a doua oara n-o sa mai faca asa ceva!happy

| mephistofel explică (pentru Cristiann25):

Mi se pare imatur sa fac lucrul asta.Mahatma Gandhi zicea odata: "ochi pentru ochi si lumea va fi oarba".

| CosminC86 a răspuns:

Ai putea sa mergi pe premisa ca un sarut nu e mare lucru, insa daca a te-a inselat odata, ce garantie ai ca n-o va face si a doua oara? Eu daca as fi in locul tau as lasa-o... Intr-o relatie loialitatea sotilor trebuie sa fie nelimitata, fara "sa fii dus/a de val".

| stark47 a răspuns:

Dac aai nevoie de ea + ca ti ai facut planuri de viitor cuea, nu cred ca trebuie sa dai cu piciorul la tot.din moment ce ea a recunoscut cred ca merita sa o luati de la capat daca tu esti in stare de asa ceva.normal ca e greu, acum nu mai ai incredere in ea absolut deloc si ea va avea nevoie de putin timp pana sa iti inspire din nou acel sentiment ca poti avea incredere in ea.dac ai iertat-o, eu spun sa nu dai cu piciorul ci sa mai astepti putin si sa dai o sansa reala la relatie, daca nu, asta e.macar ai incercat