| mihaibr11 a întrebat:

Acum ceva timp spuneam ca m-am despartit de fosta prietena. Aseara m-am intalnit intamplator cu ea si se pare ca s-a cuplat cu un amic al meu. Nu ma deranjeaza asta(prea tare), dar baiatul m-a luat deoparte si mi-a spus ca e mai bine s-o las in pace, cu toate ca eu nici nr ei de tel nu-l mai am. Problema e ca m-a amenintat si eu nu prea inghit d-astea... ce sa fac? Pun intrebari de zici ca am 15 ani, dar cred ca nu as lua o decizie buna in momentul asta, iar "prietenii" mei...nu mi-au dat o solutie buna, cred. Asa ca fac si aici o intrebare, ce sa fac? pentru ca baiatul respectiv e pus pe fapte si mi-ar parea rau pentru el.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minti din start. Daca nu erai deranjat ar fi trecut totul pe linga tine.Nici macar amenintarea lui nu te-ar fi lovit ba chiar ti-ar fi stirnit risul.Recunoaste si infrunta situatia.

| kmy_2194 a răspuns:

Incearca sa nu ajungeti la asa ceva pentru ca nu se merita sincerhappy si ala daca ti-ar fi pr nu ar face asa thinking dar na mai is si dinastiaoh go on... explica-i ca tu nu mai ai nimic cu fata si sa stea linistit...

| Shadow275 a răspuns:

Vorbeste cu amicul tau si spune-i ca nu te mai intereseaza fosta si ca nu e nevoie sa ajunga la amenintariwinking