| Malloryy a întrebat:

Acum jumatate de an vorbeam cu un baiat. Eram prieteni. Vorbeam aproape zilnic...el avea prietena.dar niciodata nu m.am dat la el sau el la mine. Apoi..brusc a disparut. Nu l.am mai cautat nici eu..pt ca m.am gandit ca s-a suparat prietena lui..acum, dupa 6 luni..inca ii mai simt lipsa. Ce se intampla? Inseamna ca il plac?

Răspuns Câştigător
| NicoletaSimina a răspuns:

Te-ai indragostit de el! Dintr-o prietenie adevarata se naste si iubirea, insa sunt foarte rare aceste cazuri.Tii foarte mult la persoana lui si asta reiese din cele spuse:"Apoi...brusc a disparut.","Acum dupa 6 luni...inca ii mai simt lipsa".Cel mai probabil s-a suparat prietena lui, pentru ca voi tineti legatura des, si mai mult ca sigur, a ales sa plece din viata ta.Pana nu se despart ei doi, nu aveti cum sa fiti impreuna.Asta numai in cazul in care va veni el la tine si-ti va marturisi ca te are la inima! Se intampla de prea multe ori, sa nu te astepti atunci, iar norocul iti va bate la usa! Sper ca te-am ajutat!

Sfaturile tale sunt excelente
Sunt in genul "cum sa faci bani pe net"
Ai si blog? Sau faci videochat macar?

Cum poti sa fii atat de nesimtit? Eu sunt aici sa ajut! Impartasesc propriile mele experiente! Daca nu ai experienta, nu stii cum sa ajuti!

| NicoletaSimina a răspuns (pentru NicoletaSimina):

Uite,nu vreau sa purtam dusmanie, dar vreau sa nu mai crezi ca fac videochat, pentru ca nu fac asa ceva! Masoara-ti cuvintele, te rog frumos! Tu nici macar nu ma cunosti! Sfaturile mele nu sunt de acest gen "Cum sa faci bani pe net"!

| NicoletaSimina a răspuns (pentru NicoletaSimina):

Multumesc pentru fundita, desi nu era nevoie! happy Sper ca vei reusi, sau poate ca deja ai reusit! Numai bine! :*

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Mai mult ca sigur ca ai anumite sentimente fata de persoana sa. Cine stie ce poate aduce soarta. Poti sa visezi in continuare fiindca chiar nu se stie ce ne rezerva viitorul. Sanatate!