Spune'i ce simti,ca pe urma o pierzi,timiditatea nu te ajuta cu nimic, curaj! si nu uita de teme, ca mai mult de 12 ani nu'ti dau.
Spune-i ca ai niste sentimente puternice pentru ea si ca vrei sa formati un cuplu sau mai bine spune-i ce sentimente ai pentru ea, sunt sigur ca ea va intelege bft omule.
Curva! Las`o frate, daca te place intr-adevar iti spun ca nici nu se punea problema sa faca astfel de faze fara ai face nimic.Nu se merita, pari a fi sensibil si poate ca pentru ea esti un nimeni sentimental.Bafta!
Mda acum asteapta sa vada daca mai faci a 2-a greseala. Deci sfatul meu este sa de concentrezi mai mult asupra situatiei momentan dificile. Medalie?
Vorbiti cand sunteti singuri...sau vrei sa afleprietenii tai ca iti place de ea si sa te tot cicaleasca? spune-i printr-un mesaj sau pe mess locul si ora unde sa va intalniti doaar voi doi...fa gesturi frumoase.
in fine daca vrei sa mai vb despre relatii lasa-mi id tau la privat ca mai ajut cativa baieti sa invite fetele/sa fie impreuna...
sper ca te-am ajutat. daca vrei funda