| Loca_4107 a întrebat:

Acum o luna am cunoscut o fata care spunea ca ma place, arata bine si am zis ca a pierdut un pariu sau ceva. Prietenele ei spuneau ca pentru ea sunt baiatul care da bine la volei, asa ca am facut rost de id`ul ei. Am vorbit cu ea pe messenger, mi-a dat nr ei de telefon, ne-am dat intalnire in parc unde nu am facut nimic, doar am vorbit. Parea foarte interesata de mine, dar la fel si eu :X o iubeam. Ma cauta zilnic pe messenger pana acum 4 zile, iar astazi, m-a facut sa plang crying toti prietenii ziceau "uite ce buna-i aia" iar eu nu ziceam nimic, a trecut pe langa mine si eu i-am zis salut, ea nu a zis nimic, prietenii mei au vrut nr ei de tel., am mers cu ei sa ia nr... si le-a dat numarul crying
Iar pe mine nu ma mai baga in seama... dar se tot uita la mine si stiu ca ma place
CE SA FAC?

5 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Spune'i ce simti,ca pe urma o pierzi,timiditatea nu te ajuta cu nimic, curaj! si nu uita de teme, ca mai mult de 12 ani nu'ti dau.

| Virkno a răspuns:

Spune-i ca ai niste sentimente puternice pentru ea si ca vrei sa formati un cuplu sau mai bine spune-i ce sentimente ai pentru ea, sunt sigur ca ea va intelege bft omule.

| AkexD a răspuns:

Curvaoh go on! Las`o frate, daca te place intr-adevar iti spun ca nici nu se punea problema sa faca astfel de faze fara ai face nimic.Nu se merita, pari a fi sensibil si poate ca pentru ea esti un nimeni sentimental.Bafta!oh go on

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Mda acum asteapta sa vada daca mai faci a 2-a greseala. Deci sfatul meu este sa de concentrezi mai mult asupra situatiei momentan dificile. Medalie?

| SimonaSymo a răspuns:

Vorbiti cand sunteti singuri...sau vrei sa afleprietenii tai ca iti place de ea si sa te tot cicaleasca? spune-i printr-un mesaj sau pe mess locul si ora unde sa va intalniti doaar voi doi...fa gesturi frumoase.
in fine daca vrei sa mai vb despre relatii lasa-mi id tau la privat ca mai ajut cativa baieti sa invite fetele/sa fie impreuna...
sper ca te-am ajutat. daca vrei funda