Esti baiat nu te pierde si nu te lasa doborit de o fata. Ignoranta este cea mai mare arma impotriva unei fete, ignoro nici nu te uita la ea, cind te uiti la ea in ochi zimbestei superior de parca nu tiar pasa de ea. Astepta sa treaca vreo 2 saptamini si fai oleaca durere. Iar apoi o luati de la inceput tot, iti ceri scuze pentru aceste 2 saptamini, ii spui co iubesti si in acest moment dai cu intrebarile si afli ce a facut-o sasi schimbe atitudinea fata de tine.
Totul merge daca ea cu adevarat te iubeste.
Dupa parerea mea sunt doua variante: ori este foarte timida,atunci cand esti cu altcineva se rusineaza si nu te baga in seama ori, cu parere de rau te ia la misto.cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, doar voi doi si sa lamuriti problema.nu are rost sa suferi dupa o fata care nu iti da atentia cuvenita.sunt fata si stiu ce spun.multa bafta.
Poat era cineva gelos pe voi si i-a spus diferite lucruri urite despre tine. Sau s-a jucat cu tine, da daca tie iti place de ia nute lasa, mergi inainte, chiamo iarasi in parc, vorbiti intreab-o cesa intimmplat,, sper ca ti-am fost de ajutor, funda?