| emilian87 a întrebat:

Salut
acum o luna,eu impreuna cu prietena mea am facut peeting.
suntem virgini amandoi, nu am ejaculat, dar in timp ce ne atingeam organele, aveam acel lichid pe varful penisului
cu o zi inaine ii s-a incheiat menstruatia
ajuta ti ma va rog, sunt speriat. poate fi gravida?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Posibilitatea de a se putea forma o sarcina in cazul in care sexul neprotejat sau o "joaca" ca si a voastra a fost intretinut probabil in a 4-a sau a 5-a zi a ciclului menstrual, se poate produce insa extrem de rar si numai/doar in situatia in care ciclul menstrual este unul ori foarte NEREGULAT si ovulatia se poate produce incepand cu a 7-8-a zi a ciclului menstrual, sau daca ciclul este REGULAT dar are o lungime foarte mica de 22-23 de zile. In cazul in care ciclul menstrual este unul considerat ca fiind "normal", care are mereu o lungime medie de 27-29 zile, atunci intr-un astfel de caz ca si cel descris de tine, formarea unei sarcini se poate considera ca fiind teoretic IMPOSIBILA. In primele 8-9 zile ale ciclului menstrual (inclusiv zilele de menstruatie), probabilitatea de a exista un ovul viabil, deci si formare a unei sarcini in astfel de situatii este de maxim 1-3%. Chiar si in situatia in care in timpul celui de al 2-lea sex s-ar fi scurs toata sperma ramasa in uretra de la prima ejaculare, probabilitatea de sarcina ramane in continuare extrem de mica de maxim 3-5%, sau altfel spus... aproape IMPOSIBILA. Va puteti linisti in totalitate. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu poate fii gravida pentru ca nu era inca in perioada fertila si apoi, de la petting nu poate ramane insarcinata, doar de la penetrare vaginala.

| Nellyta a răspuns:

Avand in vedere faptul ca organul genital nu ti-a patruns in vagin, nu sunt sanse sa fi insarcinata... totusi pe viitor fiti mai precauti