| speed17 a întrebat:

Salut acum o saptamana am cunoscut o fata pe mess, e mai mare cu 2 ani k mine dar totusi cred ca am sanse. mie imi pllace de ea si ei... nu stiu inca. cum as putea affa si cum as putea sa trecem la pasul urmator? vreau raspuns repede funda!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa o sap vrei sa treci la pasul urmator? rolling on the floor)))) doamne ferestene de oameni ca tine. mai va mai mirati ca tineretul are prieten/a pentru 2 luni max, cand voi nici macar nu va cunoasteti bine. asteapta omule nu te arunca cu capu inainte. pai peste 2 sap va **** si peste 3 va despartiti cam asa e acum. asteapta si tu sa vezi cum decurg lucrurile... doamne

| AnonimGirll a răspuns:

Cel mai bine este sa o intrebi...inainte de asta trebuie sa i spui k tu o placi...succes :-)

| xCruz a răspuns:

Zic eu sa o scoti pe afara. o plimbare prin parc, la un suc, o inghetata. vorbiti, va si cunoasteti mai bine si spre sfarsitu intalnirii ii spui sincer ca-ti cam place de ea si ai vrea sa fie ceva mai serios si vezi cum reactioneaza. Iti urez Mult Succes! (poate te-am ajutat un pic acolo;-?)

| cristina_2603 a răspuns:

Inainte,ia subiectu pe ocolite, gen pune'i mai multe intrebari pana cand afli un fel de "indiciu" cum ca te'ar place, apoi poti sa'i spui/sau poti sa-i spui direct fara sa mai complici toata treaba succes

| speed17 explică:

Am nevoie de niste sfaturi de la fete plz!