| Andreivs19 a întrebat:

Acum o saptamana am fost intr-o excurise la schiat. Am fost impreuna cu prietenii. Printre prieteni se numara si colega mea de clasa cu care ma intelegem foarte bine. Seara dupa ce am dat un party la cabana ...vine colega mea la mine in pat si ma intreaba daca poate sa doarma cu mine. Eu am fost de acordlaughing (noi ne plăceam si ne intelegeam foarte bine si ieseam destul de mult in oras doar ca nu ne combinasem ). Am inceput sa ne sarutam si mi-a zis ca ma iubeste... A doua seara iarasi am baut si o intreb daca doarme cu mine.Ea imi zice ca nu stie. Dupa ceva timp o vad ca se îmbrățișează cu un alt băiat.Nu le-am zis nimic. Dupa ce s-a terminat excursia i-am dat mesaje si am vorbit si dupa un timp ma lasa cu seen.Acest lucru ma supara.Eu o iubesc foarte tare si cred ca ea nu stie laughing ce as putea face? Sa o scot in oras si sa-i explic cat de mult tin la ea? Va rog sa ma ajutati.
Ps. Eu am 18 ea 17.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Probabil a obsevat ca tu nu ii oferi ce isi doreste. Baiatul cu care s-a imbratisat ii ofera mai mult decat ii oferi tu.

Răspuns utilizator avertizat
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Daca o iubesti marturiseste i cand gasesti momentul prielnic pentru ca din cate am inteles ea deja ti a spus ca te iubeste si poate astepta un raspuns si din partea ta care nu a venit si a descurajat o, si incearca sa fii si un pic finut cu ea daca este virgina nu incerca sa o bagi in pat din prima.O zi faina!