Gîndeste te cum ai reactiona daca prietena ta ar face sex cu mai multi barbati, tie ti ar plăcea? Ai sarit pe fata aceea ca un animal in calduri, chiar asa nu te poti controla?
Stai tu liniştit că dacă a vrut şi a doua oară să vă vedeţi, în condiţiile în care are iubit, vrea să o faceţi. Dacă voia săruturi o facea cu iubitul ei, dar ăla probabil nu o satisface sexual.
"dar ăla probabil nu o satisface sexua" Tu ai ceva in neregula cu asta, e clar . Sau stai, numai barbatii nu le ajung doar una si se duc la mai multe? Femeile nu fac asta?
Vezi că nu ştii să scrii. Păi tocmai asta ziceam, că fata e nesatisfăcută din moment ce a acceptat să se vadă cu altul, să îl lase să o mângâie etc.
"Vezi că nu ştii să scrii." Nimic nou sub soare. Deci numai barbatii nu se multumesc cu putin, femeile doar cauta in alta parte ce nu au acasa. Inteleg.
N-o baga in seama, 94 a fost un an prost pentru "puradei"din cate se vede are mari probleme acasa sau e la ciclu
Eu doar glumesc cu ea. De fapt nu prea am mai luat/o in serios de la o alta intrebare in care am intrebat./o daca se simte si mi/a raspuns cu alta intrebare.
ps. Norocul meu ca sunt prea nesimtit ca si eu sunt tot din 94 .
Un sfat simplu care functioneaza de cele mai multe ori:
Cu o femeie trebuie sa fii magar, nu papagal!
Incearca-l, dar fara sa il duci in extreme!
Cata dreptate .
linarkfts întreabă: