Cu siguranta il voi folosi in caz ca se va ajunge la mai mult, dar momentan nu am de gand sa se repete experienta
Daca nu a ejaculat, nu ai de ce sa iti faci probleme, iar daca esti virgina si nu l-a introdus in interiorul vaginului, nu ai patit nimic.Esti ok, iar in privinta bolii...sa zicem ca nu iti pot da un sfat deoarece era datoria ta sa il intrebi daca are probleme.dar, nu e prea tarziu.intreaba-l acum
Intrebam de boala doar de curiozitate.El pretinde ca nu are nimic, si cu siguranta nu are..La inceput e frica aia si iti faci tot felul de ganduri.
Consider ca am o varsta destul de considerabila ca sa ma mai bata "mami" si "tati", nu ca altele de la 12-13-14-15 ani, Eu am 18 ani.In fond mi-ar fi rusine de ei daca as face-o cu prietenul meu.Am facut lucrurile astea ca avem
aproape un an de relatie, si s-a ajuns la asta dar nu o sa se mai intample
Si plus de asta nu am facut sex .
Sunt mai rare bolile la nivel genital care sa fie transmisibile prin simpla atingere...Culmea era ca neavand ceva ganduri de contact sexual la propriu sa isi puna prezervativul.Insarcinata in mod sigur nu ai cum sa ramai din moment ce nu a ejaculat.Pe viitor grija mare si bafta