| robertstoica96 a întrebat:

Salut acum o saptamana m-am combinat cu o fata deoarece mi-a placut foarte mult neam inteles chiar foarte bine pana azi cand a venit la mine un prieten si mi-a zis ca se vede cu altu prima data nu l-am crezut dar dupa aia a venit la mine si m-a rugat sa ma duc in parc ca acolo a gasit-o si m-am dus si asa a fost am incercat sa trec peste asta dar ma tot gandesc la ea ba chiar plang va rog spuneti-mi ce sa fac? deati sti ca cumin inima mea este numai durere ba chiar am fost cel mai mare prost ca am pus suflet va rogg

Răspuns Câştigător
| zob79 a răspuns:

As uita si numele ei si faptul c-a existat in viata mea; pari un tip de calitate si tocmai de asta nu merita sa suferi pentru orice vai-de-ea...

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nici macar nu merita sa plangi happy bine ca nu ai ajuns sa o iubesti, in loku taw cand as vedeao nici nu i-as da atentie nici sa et uiti l ea nu merita e prea curva pentru un b bun ca tinewinking

| CrazyGirl2 a răspuns:

Stiu cum ii, te inteleg perfect.la mine a fost un pic diferik ca eu i-am zis ca il plac si am stat cu el 2 zile si apoi am aflat de la vara`mea ca el ii cu alta si i-am facut mare mare scandal.deci noh...
si eu trec prin asta si as zice sa uiti de ea si sa iti asculti inima

| Ioana27 a răspuns:

Da ce mai exact i-ai vazut facand?

| seby_2785 a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat niciodata asta eu as zice sa iti asculti inima...