| daria_6699 a întrebat:

Salut
Acum putin timp am avut prima experienta sexuala. S-a intamplat in ultima zi de ciclu, nu mai sangeram aproape deloc. Dar dupa ce s-a intamplat el mi-a spus ca l-am mintit ca nu am fost virgina pentru ca nu mi-a curs sange deloc si nici pe ciclu nu a vazut sa fi fost, dar am avut dureri foarte mari.De sangerat nu am sangerat nici atunci, nici toata noaptea nici a doua zi pana la al doilea contact sexual.cand am sangerat putin dar el a sustinut ca sunt la ciclu de asta am sangerat.Este posibil atunci sa se fi produs dezvirginarea pentru ca nici dureri nu am mai avut de atunci sau s-a declansat din nou ciclul? Mi-a semanat indoiala asta in suflet, de convins nu am avut cum nu m-a inteles si sincer parca am ramas traumatizata si am nevoie de un sfat.Multumesc.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea Daria, nici o fata nu seamana cu cealalta la dezvirginare, depinde de organismul fiecareia.Acum sa analizam ce s-a intamplat cu tine.Din cauza ca la primul tau contact sexual ai avut dureri foarte mari, este de vina numai el.Nu a stiut nici sa te pregateasca,nici sa aiba rabdare cu tine,s-a comportat ca un animal in calduri,de asta te-a durut atat de rau. Posibil sa nu fi durat prea mult si,posibil sa nu fi reusit sa rupa himenul tau,la aceasta prima faza,de asta nu ti-a curs sange.El vroia doar sa faca sex,nu se gandea ca are de-a face cu o virgina si pentru ca era prima oara cu tine,a terminat foarte rapid.Din acest motiv,nu ti-a curs sange,nu-ti rupsese himenul,care este foarte elastic.M-am repetat doar ca sa intelegi,scuze.
A doua oara,probabil a fost mai rabdator,a durat mai mult si, in sfarsit a reusit sa-ti rupa himenul, dovada fiind sangerarea.Ciclul tie ti se terminase 100%,ceea ce-ti spune el,sunt dovada clara ca este complet nepriceput.
Sa nu ai nici cea mai mica indoiala,dezvirginarea in sine a avut loc,de fapt, la a doua intalnire, atunci cand ai sangerat.Nu era ciclu(aveai 36 de ore de cand ti se oprise),poti sa fii convinsa.
In alta ordine de idei,am stat destul timp si am asteptat ca sa iti pot raspunde,pentru ca asemenea cazuri ma umplu de o furie teribila! I-ai oferit unica ta bogatie,tot ce aveai mai curat in tine si el indrazneste sa mai si vorbeasca? Este de o badaranie si de o nesimtire rare! Nu a stiut nici cum sa se poarte,nici cum sa te ia,te-a chinuit si acum iti toarna si venin in suflet! Se vede de la o posta ca nu a mai avut de-a face cu nici o fata virgina,si, in general, cu femei.Altfel ar fi avut cat de cat o experienta si un palid bun simt! Sunt baieti care astern petale de trandafiri pe patul pe care-si vor aseza iubita si se ingrijoreaza nu cumva sa o deranjeze vantul din perdele! Imi pare nespus de rau ca ai parte de un asemenea partener si stiu ca oricat m-as infuria cu asta raman, nu pot face altceva.Ma multumeste insa, faptul ca stiu ca totul aici se plateste si, va avea mari surprize neplacute in viata lui.Pentru moment, ar trebui sa fie multumit ca nu i-ai spart capul pentru o asemenea jignire! Daca iti par prea vehementa, gandeste-te ca acest moment iti va ramane in memorie pentru toata viata!
Sa ai grija de tine!

6 răspunsuri:
| iubiricaa a răspuns:

Da e probabil sa se fi produs atunci! si stai linistita unele fete nu sangereaza altele sangereaza! si daca prietenul tau nu te-a crezut insemna ca nu are incredere in tine! si nici nu te merita! probabil el a vrut sa faceti dragoste,doar atat a vrut de latine! stai linistita draga mea, e plina lumea de baieti si sunt sigura ca e unul potrivit si pentru tine, care sa te iubesca si sa aiba grija de tine! spre ca te-am ajutat!:*

| inutzza21 a răspuns:

Eu am patit acelasi lucru sa stii. Cand te dezvirginezi nu exita o regula ca trebuie sa sangerezi. Te-ai dezvirginat la primul contact, dar fiind pe ciclu, ai fost mai 'deschisa' ca sa zic asa.
La fel ca tine si eu am sangerat dupa ce mi-a trecut ciclul, chiar fara contact sexual, deci ai putea sa ii spui partenerului ca ai fost virgina, doar ca nu ai sangerat atunci. Pe oricine intrebi o sa iti zica ca nu e o regula sa sangerezi. Si daca tot nu crede inseamna ca nu are incredere in ce spui si ar fi mai bine sa il uiti, parerea mea.

| doarEu001 a răspuns:

Ce sa zic imi pare foarte rau ca prietenul tau nu crede in tine.mai ales ca ar trebui sa stie foarte bine ca nu toate fetele sangereaza la primul act sexual; iar in ceea ce te priveste pe tine cred ca de fapt atunci cand ti-a curs sange ti s-a rupt himenul.sunt curioasa de cat timp esti cu prietenul tau pentru ca nu cred ca te iubeste suficient incat sa aiba incredere in tine si sa nu se indoiasca de faptul ca ai fost virgina.si oricum o iubire at trebui sa inseamne mai mult decat un himenwinking. cred ca trebuie sa se informeze pe acest subiect deoarece se pare ca habar nu are cum sta treaba, poate va intelege...

| busu1000 a răspuns:

Probabil ca ai himenul elastic. daca nu are incredere in tine nu stiu de ce ai facut pasul asta!?

| rony a răspuns:

Scurt si la obiect, nu e de tine baiatul asta.Gaseste-ti unul care sa te iubeasca pentru ce poti sa-i oferi sufleteste.

| daria_6699 explică:

Mai rau este ca acum dupa ce ne-am despartit imi aud vorbe, a luat legatura cu o cunostinta a mea pe un site de socializare ei vorbeau de mult timp si eu nu aveam habar iar acum cateva zile ea m-a sunat si mi-a zis ca el i-a povestit totul.ca nu am fost virgina.si in plus i-a dat detalii despre relatiile noastre intime.Si mi-a zis ca nu am dreptul sa il trag la raspundere, pentru el a fost un lucru normal.Cum sa trec peste sa nu imi mai pese nici de vorbele ce mi le aud? E groaznic cand te stii nevinovat si nu ai cum sa demonstrezi.