| ace02 a întrebat:

Salut, acum un an am avut o relatie cu o colega din clasa, imi placea erorm de ea, cand ma uitam la ea inebuneam, dar eu mai chiulind de la ore, mai ma intalnim cu fete prin parc, adica na vrajeala. In fine, ne-am luat cu gelozii, ea fiind colega mea de banca, trimiteam "mesaje"la fete, si ea vedea. Si ea la fel, na. si pana la urma eu am facut primul pas, si ne-am desparit. A trecut anul, eu m-am mutat, m-am batut cu unu din clasa care era ruda cu diriginta, poveste lunga. si a vrut sa ma distruga, si eu m-am mutat ca sa scap. Nu am mai vorbit cu ea de aproximativ 2 luni, ea acum are un iubit de 4-5 luni, dar simt ca ea nu simte nimic pentru el. Sa mai ma bag cu ea in seama, ma gandesc mai mereu la ea

2 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

In dragoste si in razboi e permis orice! Daca o iubesti, lupta pentru ea si nu mai fii prost sa o faci geloasa!

| valentinamarinamary a răspuns:

Af,ti*ai facut-o cu mana ta trebuie sa recunosti.Stiu tipul asta de baieti ca tine. spune-i in fata opresteo pe undeva si spune-i : baii am fost un prost te rog iarta-ma hai sa o luom de la capat! Sau vorbeste cu o prietena de a ei sa te ajute dai mesaje vezi tu ce faci!winking