| LittleMinis a întrebat:

Salut,Acum un an am facut sex cu prietena mea, neprotejat iar ea era virgina(sunt constient ca trebuia sa folosesc prezervativ)si de un an incoace inca are dureri. Poate ajuta ceva?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Ar ajuta sa mearga prietena la medic, nu sa cautati rezolvarea aiurea pe internet, de la niste straini care habar n-au. Daca iti pasa de ea o convingeai sa mearga la medic.

| Ilovedinero a răspuns:

O vizita la ginecolog caci daca nici nu aveai prezervativ, ea fiind foarte stramta si poate nici destul de lubrefiata se poate face o rana de col, totusi daca nu ati facut-o de multe ori da, poate fi din cauza stresului. Poti sa ii faci un preludiu frumos, ss ii arati ca o iubesti, multe imbratisari, pupici pe frunte, fa-o sa se simta in siguranta si poti sa ii faci degetica inainte de penetrarea cu penisul. Poti sa o lasi pur si simplu sa se obisnuiasca, nu trebuie sa il bagi adanc sau ceva, pur si simplu sa simta ceva. Daca nu o mai faceti nu are cum sa se obisnuiasca, macar o data la o sapt-doua.

| Anaasstasssssiaa a răspuns:

Sa incerce sa se relaxeze, sa vorbiti despre orice, sa aveti grija la pozitiile pe care le abordati si nu in ultimul rand, preludiu si o sa fie bine

| LittleMinis explică (pentru Anaasstasssssiaa):

Si mai are si niste stari de voma, ba chiar vomita uneori imi spune ea si ii tot zic ca este din cauza gandurilor, stresului etc.

| Anaasstasssssiaa a răspuns (pentru LittleMinis):

Probabil nu se poate relaxa in timpul actului

| LittleMinis explică (pentru Anaasstasssssiaa):

De anul trecut nu am mai incercat, din cauza fricii si pentru ca nu am vrut sa se inrautateasca, este vreo modalitate sa scape de aceste dureri? Va rog!

| anonim_4396 a răspuns (pentru LittleMinis):

Adica de atunci nu ati mai facut sex?