| AlexSadik a întrebat:

acum vreo 2 zile o tipa mi a zis ca are fantezii cu mine si se gandeste ca se... cu mine straight face imi place foarte mult tipa am fost cu ea acum vreun an si chiar arata super bine, dar problema este ca nu vrea prieten nici in rumptul capului, DELOC, deci ce crede ti ca ar trebui sa fac? sfaturi, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Andru1996 a răspuns:

Ar trebui sa te injur d mama focului ca nu ai vb deloc frum cu mine in celelalte intrebare dar...bah du-te la ea sh ai o aventura de o noapte ce e asa rauoh go on daca mi'ar propune una pai i'as sh multumiilaughing

12 răspunsuri:
| kyrky a răspuns:

Pai pur si simplu. ii indeplinesti dorinta. daca nu poti sa fi cu ea.indeplinestei fanteziile tongue parerea mea...acum faci ce vrei tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wowlaughing ciudata treababig grin e genul de fata care cauta iubire intr-o singura noapte...mai bine gandeste`te la alte fete daca nu vrei sa ai inima "franta"tongue nu se termina lumea la ea chiar daca ii placi fizicu se pare ca sufletul ei nu e atata de dulce ca si corpul eibig grin acum eu ti-am zis parerea mea si sunt fatatongue oricum take care:* si ai grija de fericirea ta

| mgtow a răspuns:

Iao la pat o noapte si dupa aia dai un ramas bun

| Gabriella_1938 a răspuns:

Poate ca dupa ce ii indeplinesti fanteziile va vrea sa fie din nou cu tine...

| BugsBunny_3789 a răspuns:

Indeplineste-i fanteziile.

| Cătălina a răspuns:

Daca nu vrea sa aiba o relatie cu cineva, iar tu esti dispus pentru ea, atunci indeplineste-i fetei fantezia si gata. Doar nu stai sa te rogi de ea sa puteti avea o relatie. Cu toate ca nu inteleg genul asta de fete. Nu vrea prieten, dar cauta sa se ****. Problema lor.

| gabytza387 a răspuns:

Pai daca fata se gandeste sa... cu tine pai ce mai astepti doar esti baiat laughingwinking

Răspuns utilizator avertizat
| paramore a răspuns:

Fundita lu revolt, nulaughing
in fine
fata e una care isi traieste viata dk nu vrei o relatie accepta, dar dk stii ca te-ar deranja sa stea si cu altii las-o baltaoh go on

| Razvan a răspuns:

Pentru prima data (si singura) data in viata mea sunt de acord cu @LittleTweetylaughing

| Revolt666 a răspuns:

Baga funda la baiatuuu'

Apache
| Apache a răspuns:

As putea sa pun pariu ca ii dai funda lui revolt rolling on the floor