Ar trebui sa te injur d mama focului ca nu ai vb deloc frum cu mine in celelalte intrebare dar...bah du-te la ea sh ai o aventura de o noapte ce e asa rau daca mi'ar propune una pai i'as sh multumii
Pai pur si simplu. ii indeplinesti dorinta. daca nu poti sa fi cu ea.indeplinestei fanteziile parerea mea...acum faci ce vrei
Wow ciudata treaba e genul de fata care cauta iubire intr-o singura noapte...mai bine gandeste`te la alte fete daca nu vrei sa ai inima "franta" nu se termina lumea la ea chiar daca ii placi fizicu se pare ca sufletul ei nu e atata de dulce ca si corpul ei acum eu ti-am zis parerea mea si sunt fata oricum take care:* si ai grija de fericirea ta
Poate ca dupa ce ii indeplinesti fanteziile va vrea sa fie din nou cu tine...
Daca nu vrea sa aiba o relatie cu cineva, iar tu esti dispus pentru ea, atunci indeplineste-i fetei fantezia si gata. Doar nu stai sa te rogi de ea sa puteti avea o relatie. Cu toate ca nu inteleg genul asta de fete. Nu vrea prieten, dar cauta sa se ****. Problema lor.
Fundita lu revolt, nu
in fine
fata e una care isi traieste viata dk nu vrei o relatie accepta, dar dk stii ca te-ar deranja sa stea si cu altii las-o balta