E greu să placi o persoană care nu te place! Nu pot să zic că are cea mai corectă atitudine şi este clar că nu prea are experienţă legat de asta de moment ce îţi cere prin două vorbe să o uiţi! Încearcă să fii înţelegător cu ea, să o întrebi dacă are vreo problemă, dacă are ceva cu tine chiar dacă este greu să dai de ea! Dacă te respinge, cel mai bine este s-o lași puţin, să-i dai timp să se gândească!
Vorbește cu cealaltă fată să vezi dacă ea poate face ceva în privinţa asta, să vorbească cu ea şi să îţi spună ţie!
Ştiu că este un comportament copilăresc dar în situaţia în care eşti tu este greu să o faci să-ţi spună direct!
Tu arată-i că-ţi pasă, că nu ai uitat, că nu-ţi este indiferentă fără să o stresezi!
Vei vedea că va veni totul de la sine!
Mersi pentru raspuns. Cealalta fata e prietena ei cea mai buna si nu prea vrea sa se complice sa intervina ca sa nu se certe.as vrea o sfat daca sa ii fac sau nu vreun cadou acum de ziua ei sau o stresez mai tare?
Normal că poţi, tu încearcă să-i fii alături chiar dacă te respinge acum!
Ia-i ceva semnificativ, dar nu pretenţios, un cadou care i-l faci cu inima, mai ales!
Îi poţi face un cadou, ceva mic, semnificativ, care crezi că ar putea s-o impresioneze dar în acelaşi timp ceva comun! La cum le-an amestecat eu, sigur te-am zăpăcit de tot, dar acum e rândul să alegi cu inima! Vei vedea că merge, lasă-te purtat de sentimente!
Multumesc mult pentru raspunsuri.o sa iti ascult sfatul si o sa ma las purtat de sentimente. daca poti sa na ajuti cu inca un lucru.ce mi-ai recomanda sa ii iau? flori, o bijuterie ceva (lantisor/bratara) altceva nu imi vine in minte.ii place foarte mult sa citeasca dar nu stiu ce gen de carti ii plac.multumesc din nou
Iai nişte flori totuşi, iar la cărţi încearcă o carte de dragoste!
Nu o cunosc și nu garantez nimic, dar mă gândesc că ar fi puţin cam mult un lănţișor!
Ideea cu lanţișorul păstreaz-o pentru când va veni Sf. Valentin!
Tu o cunoşti, eu doar îţi dau idei, tu poţi ţine sau nu cont de ele! Încearcă să te gândești şi la cum va reacţiona, să nu fie prea mult!
Fratele meu fata a sters pe jos cu tine si tu vrei sa ii duci trandafiri halele maica sfanta unde este orgoliull masculin. frate te-a blocat pe Facebook daca tu te duci ca prostul cu trandafiri te va scuipa in fata NU DEVENI MARIONETA FEMEII
E exagerat sa spui ca a sters pe jos cu mine..si nu m-a blocat pentru ca are ceva cu mine ci pentru a nu o mai vedea si sa incerc sa o uit.si daca ma duc cu trandafiri o sa iau trandafiri albi care semnifica prietenia.pentru ca vreau sa incerc macar sa raman prieten cu ea daca nu se poate mai mult.mersi pentru raspuns dar se pare ca tu nu ai fost indragostit niciodata de vorbesti asa.
Las-o în pace pentru că o stresezi si ești, nu pari disperat. Încearcă să o uiți pentru că nu-ți face bine nici tie. Consoleaza-te cu gândul.