Hei Alex... Sunt ideei antedeluviente plutind in capsorul tau. Stai linistit! E doar o faza trecatoare. Sa fii gay inseamna sa te atraga baietii nu doar sa te gandesti la asta, deci nu avea nicio grija ca nu se intampla nimic! Succes... Funda?!
Buna! Din nefericire nu existe nici o modalitate usoara de a afla daca esti gay. Nu exista teste stiintifice sau stereotipuri care sa iti determine sexualitatea. Vei descoperi acest lucru experimentand si traind diverse sentimente.Marea majoritate defineste a fi gay ca a avea o legatura stransa sau o puternica atractie sexuala fata de un alt barbat. Altii definesc acest lucru ca fiind un stil de viata ce include atat interactiuni comportamentale cat si sociale.Ar trebui sa iti pui cateva intrebari atat in legatura cu sexualitatea ta cat si legat de preferintele sexuale:
1)Preferi sa faci sex cu un barbat?
2)Esti atras fizic de un barbat?
3)Ai o legatura emotionala cu un barbat?
4)Ai lua in considerare o relatie intima cu un barbat?
Incearca sa nu cazi in capcana stereotipurilor. Barbatii gay sunt tot atat de diferiti ca si cei normali. Nu exista idiosincrazii, muzica sau preferinte vestimentare care sa defineasca o persoana ca fiind gay. Sper ca te-am ajutat, succes, pup!
Du-te la streaptis daca nu ti se scoala... inseamna k esti gay... daca ti se scoala atunci nu-ti mai face griji)))
Stai cuminte ca eu pun mana peste tot la gagicamea si mi se scoala da tot ma gandesc noapte doar ideea n-am cum sa mi-a scot din cap
Poi daca nu ai probleme atunci nu te mai gandi frate... incearca sa o scoti ideea asta din minte. Sau o alta varianta ar fi sa fii bisexual.