Si mie mi s`a intamplat ceva de genu dar dupa mine ar trebui sa-l uiti chiar daca pe moment e greu cu timpu o sa treaca Nu te merita ti la el si nu apreciaza asta Eu am hotarat sa trec peste aceasta relatie ne-am desp pentru ca asa a vrut el si tin la el enorm
Si inca ceva nu te lua dup prietenele tale pentru ca nu stii ce fel de persoane sunt fetele sunt cele mai rautacioase cand vine vb de baieti.
Trimite-i un mesaj cu ce faci si vezi ce iti raspunde, daca iti raspunde. Apoi daca intr-adevar te place sau simte ceva pentru tine va face el un pas daca nu...
succes!
Pai nu are cum sa aprecieze faptul ca tin la el pentru ca nu stie ca inca mai am ceva sentimente fata de el...
Si in plus am increderea in acea fata, stiu 100% ca nu m-ar miti deoarece ea e colega lui de clasa si in plus nu se uita dupa baieti. pe ea o intereseaza mai mult invatatul. este foarte naturala si simpla si ne cunoastem de 2 ani si nu m-a mintit niciodata
Am incredere in prietena aia nu m-am mintit niciodata timp de 2 ani de cand ne cunoastem si pe ea o intereseaza mai mult invatatul.este o fata foarte naturala si simpla
Nu pot sa-i spun ce simt... el este cu altcineva si daca ii spun asta va avea un sentiment de superioritate fata de mine
Bun deci ieri am aflat ca el vrea sa se desparta de actuala lui prietena si acum sunt ff fericita dar mai ramane doar sa vad cu sa-l recuceresc... mi-a spus cel mai bun prieten al lui
beausingurlamasamea întreabă: