Este ceva normal si nu ar trebui sa te gandesti sa schimbi ceva cu pastile. Poti satisface o femeie si cu acest aparent "inconvenient", daca stii ce sa faci.
Nimic. Apucă-te de runda a II-a dacă ești in stare și așa o să te țină mult mai mult.
Cand o femeie nu te atrage e normal sa dureze mai mult o faci practic degeaba. Uite ce te sfătuiesc eu îți povestesc ce am pățit pe propria piele, deci cu actuala iubita pe care o am la primul contact sexual am avut 5 ejaculări la interval de 3. 4 minute și ma masturbam și des înainte sa ne cunoaștem cei drept și mssturbarea este foarte periculoasa în privința asta, deci am lăsat masturbarea definitiv pentru o luna m-am reapucat de sală și mi am cumpărat tribulus terestris de la gymbeam nu a fost foarte calitativ de la acel brand mi l am permis este o planta naturala care ajuta erectia în principiu creste testosteronul deci cu câteva acte sexuale cu partenera și ajutorul acelui supliment am reușit în ziua de azi sa dureze o partida între 2 și 3 ore. Nu mereu uneori cand sunt obosit durează chiar și 30 de minute deci fa ce am făcut și eu și o sa funcționeze % eu ți am spus adevărul nu ma feresc eu eram disperat nu știam ce sa mai fac m-am documentat foarte multe.