Stii care e ironia sortii? Haide sa-ti povestesc eu ceva, cand eram la liceu si umblam cu tot felul de nenorociti, am obtinut cam orice fata pe care mi-am dorit-o, fie ea cuminte sau rea. Dupa ce m-am schimbat ( m-am lasat de tigari, am renuntat la anturaj, am inceput sa ma preocupe invatatul si am reusit sa ma remarc si prin altceva), culmea, nu am mai fost suficient de interesant pentru ele.
Si ce vrei sa spui cu asta?
Sa ma reapuc de fumat?
Fetele care sunt atrase de un anumit baiat, in general, au tendinta sa-l ignore pe respectivul si sa ofere atentie amicilor, si sa faca tot felul de gesturi de afectiune.
Si evident, ca tu te simti prost, si ignorat.
Si ce sa fac in legatura cu asta?
Ce pot face sa nu mai faca asa si sa imi ofere si mie atentie?
Tu asa reactionezi cand iti place de un baiat?
Acum depinde si varsta, eu sunt matura, daca imi place de cineva spun.
Asta e un comportament adolescentin.
Data viitoare incearca sa faci o gluma: "Dar eu-s invizibil?" Sa-i vezi reactia.
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Cati ani ai?
Ti-am raspuns pe privat.
Aha... gata am vazut.
Ok am inteles. o gluma. Dar de cealalta ce spui sa fac?
Am intrebat-o de 2 ori. o data asta vara prin... iulie si o data acum o saptamana. Nu stiu ce sa mai fac...
Si reactia ei care a fost?
Nu ai specificat nimic despre asta.
Cand am intrebat-o asta vara mi-a spus ca se mai gandeste.
Iar acum am intrebat-o pe fb si a raspuns: " nu scuze dar nu "
SI a doua sau a treia zi am rugat o prietena sa o intrebe de ce nu vrea sa fie cu mine iar ea a raspuns ca nu vrea (pentru ca,,,,, nu vrea sa spuna de ce ). si s-a suparat si a plecat.
Din ce ai scris aici, mie mi se pare ca nu esti genul ei, sau poate ca are deja un iubit.
Nu are. Sunt sigur. A spus ca nu sunt ca ceilalti baieti...
In modul rau sau bun?
Te referi la modul cum a spus-o?
Ca daca te referi la ce a vrut sa spuna... habar n-am.
Da, asta voiam sa stiu.
Asta e bine, esti unic. Nu intelg de ce te compara cu altii.
Nu-mi plac persoanele astea.
Imi place foarte mult de ea, e printre singurele fete de pe aici care nu fumeaza, nu bea, nu se drogheaza si alte prostii. e o fata cuminte. Dar... nu stiu
Si tu esti cuminte?
La ce te referi?
Daca esti vazut ca un baiat cuminte, daca zici ca ea e, posibil vrea tot ceva sa se asemene.
Da. ceva gen. adica daca te referi la fumat, baut sau asa ceva. am fumat 3 ani dar m-am lasat pentru ca m-am apucat de sport...
Care? Cea care ii saruta pe toti in afara de mine? sau pe cea pe care am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine?
Precizez ca cea pe care am intrebat-o m-a refuzat.