Pentru ca probabil ca si iubiti nu v ati intelege.(atractia fizica e prea slaba de partea cealalta) eu cunosc cazuri
Multumesc de respuns, dar mai astept pareri.
Din cauza geloziei, unele persoane sunt posesive adica isi vor partenerii de cuplu doar pentru ei si atat.Atata timp cat exista o buna comunicare intre parteneri nu cred ca se pune problema de gelozie.Asta nu inseamna ca daca ai o relatie nu vei mai putea avea o viata normala de relationare cu ceilalti, asta doar daca nu ai nimerit sa ai langa tine o persoana bolnava.Gelozia se trateaza.Sincer nuprea ai pus intrebarea intr-un mod clar asa ca ma indoiesc insa sincer sper ca te-am ajutat :*
Uneori e o scuza.dar alte ori e adevarat dupa ce relatie se va sfarsi poate vor exista certuri sigur.si ca dupa aia ii e frica sa nu mai fiti amici
Când 2 prietene plac același băiat...și asta cred că e și în cazul tău.
Ori, doar una dintre ele îl place și el o place pe cealaltă și tot așa...
Faza cu "nu ne potrivim, cel mai bine ramanem prieteni" e un cliseu pe care il folosesc toate fetele ca sa nu se simta baiatul ranit. Din pacate, de cele mai multe ori nu se intampla asa... spun din proprie experienta ca n-am ramas prietena cu niciunul dintre baietii care au vrut sa fie cu mine.
Așa am spus și eu - "de aceea crede că e mai bine să rămână prieteni, DEȘI N-O SĂ MAI DUREZE MULT ASTA".
Daca te apreciaza mult ca si prieten, se gandesc ca te-ar pierde din punctul asta de vedere. Daca relatia nu va merge sau daca intr-un final va lua sfarsit (si sigur asa va fi) ar fi greu sa ramaneti prieteni cu adevarat. Putine relatii se sfarsesc cu o amicitie . In orice caz poate fi doar o scuza care d efapt sa insemne "imi pare rau, nu ma interezi ca partener. Vreau sa fim doar prieteni"
Câteodată apare gelozia iubitului/iubitei pe prietenii tăi, că petreci mai mult timp cu ei. Sau invers. În orice caz, dacă prietenii sunt adevăraţi, nu merită să-i laşi pentru cineva. Şi dacă acel cineva te iubeşte, nu o să-ţi zică să-ţi laşi prietenii.
E ca și cum prietenului tău cel mai bun i-ar place de iubita ta. Tu cum ai reacționa?
Pentru ca atunci cand incepeti o relatie numai e la fel ca cea de prietenie adica in relatie ai mai multe pretentii in prietenie nu pentru ca nu poti sa-i spui mai nimic de asta Bafta
Mutubal întreabă: