| Lorenaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Ajutati-ma va rog cu un raspuns. Deci: Mie imi placee forte mult de un baiat, il iubesc enorm. si el stie asta, si si lui ii c-am place de mine. Cum sa procedez sa nu ma mai inrosesc cand vb cu el, sa nu am emotii cand se uita la mine. etc. Cum sa procedez mai ales ca de Valentine's Day vom avea primul sarut (mozol) ca saruturi normale au mai fost(2). ajutati-ma va rog, si daca se poate repede. Mersi happy :*

10 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Mie imi plac fetele care se inrosesc si au emotiihappy deci, cred ca e de bine.n-ar trebui sa iti faci griji.si nu mai planifica totul, lasa sa vina de la sine cand sa va sarutati

suntserios
| suntserios a răspuns:

Au fost 2 saruturi si te inrosesti cand vb cu el dar il iubesti enorm. ai idee ce e aia iubire macar?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce relatie aveti voi de va programati saruturile?

| neutrino a răspuns:

Foloseste un machiaj care te poate ajuta.

| Azµre a răspuns:

Ce treabă are 14 februarie cu faptul că te înroșești tu, stupid, adică vă sărutați și nu știi ce să faci? Cum vine asta? e cu tine sau nu!

| alkhymeia a răspuns:

In primul rand asta nu e iubire...in al doilea mozol suna absolut ingrozitor, si sa va programati saruturile e si mai oribil...valentine's day e o zi ca oricare alta

| Raduuuuu a răspuns:

Asa cum zice neutrino laughing)

| principes a răspuns:

Nu inteleg, daca va place unu de altu de ce nu sinteti impreuna? si de ce primul sarut trebuie sa fi de Valentine's Day? am impresia ca sinteti de vo 12-13 ani si va programati zioa primului sarut, suna stupid

| Lorenaaaaaaaaaaaaa explică:

Da... lollypop_anna_alee50 imi este id-ul