Foarte frumos! Nu stiu ce sa zic...implinirea a un an de relatie nu necesita neaparat cadouri. Depinde daca asta iti doresti, si crezi ca si el iti cumpara ceva, atunci as alege ceva simbolic pentru amandoi. Insa eu sunt de parere ca mai mult ar aprecia niste cuvinte frumoase, ai putea sa-i spui ce mult inseamna el pentru tine, cat de mult apreciezi ca este zi de zi in viata ta, ce a insemnat pentru tine anul acesta petrecut impreuna si cat de mult il iubesti...insa tu poti sa le faci pe amandoua, poti sa-i faci o declaratie si sa ii cumperi si ceva simbolic De exemplu o inimioara impartita in doua pe care o puteti purta la bratari sau lantisoare. De ex. eu cu pr. meu avem la gat lantisoare cu initialele noastre (eu cu a lui, iar el cu a mea ). Multa bafta si la cat mai multi ani impreuna!
Sunt de acord cu delilah21! Daca v-ati inceput viata sexuala,da-l pe spate cu o lenjerie sexy sau/si un sex oral bine facut! Pe ei nu-i intereseaza lucrurile materiale, se hranesc mai mult din amintiri! In plus, o viata sexuala bogata si care variaza face mai mult decat 1000 de cuvinte frumoase sau un lantisor.Sau,incearca in timpul unei partide se sex sau dragoste sa ii soptesti toate lucrurile pe care le simti pentru el! Pe langa asta ceva dulce, un tort de ciocolata sau o cutie de bomboane cu coniac va fi picatura care va umple paharul! Multa bafta! Sa-mi zici ce-a iesit!
Ceva la care se uita des si de fiecare data sa isi aduca aminte de tine, eu zic un ceas daca ii plac ceasurile si le poarta
O seara de ne uitat nu neaparat sex ar fi cel mai bun cadou sau ceva o bratara care sa ai si tu si el sau un inel ceva