| StillMissYou a întrebat:

Salut ajutati-ma va rog! Eu ma intilnesc cu un baiat de 5 ani mai mare decit mine si degraba vine timpul sa ne vedem si sa ne distram avem o relatie serioasa acum si o sa fie alt ceva demu cind o sa ne vedem o sa facem mai multe lucruri impreuna! Dar vream inca sa ne ducem la plaja dar problema e ca eu inca nu am asa mari sini am sani numai nu mari nusitu mi-e frica ssami arat corpul in fata lui adica la plaja si chea daca vom face dragoste mi-e frica ca ma va lasa simt ca ma iubeste dar "anyway nikiodata nu stii ce te asteapta? Va rog sa ma ajutat ce sa fac ca sa ma simt incomoda de sini care ii am sau cum sa fac?

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, accepta-te asa cum esti, ai vazut pe cineva perfect? Eu nu cred.
O persoana care te iubeste te accepta asa cum esti, oare o fi el perfect si nu stiam? Stai linistita ca nu doar tu esti in situatia asta, incearca sa fi cu incredere in tine, gandeste pozitiv si fi optimista.
Scoate-ti in evidenta calitatiile si nu baga in seama miciile defecte, dar oricum a avea sanii mai mici nu e un defect.
Simte-te bine in pielea ta, el daca e cu tine te accepta si te place exact asa cum esti, in plus nu doar frumusetea fizica conteaza ci si cea sufleteasca.

| irina20 a răspuns:

Lui ii place de tine, te iubeste pentru ceea ce esti nu pentru marimea sanilor tai!

| PuFuleTz_5685 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti incomoda pur si simplu asta va fi pentru el ca un test prin care va arata cit de mult te iubeste si daca te iubeste pentru corpul tau sau pentru ceea ce esti.

| darkangel_7824 a răspuns:

Fiecare persoana este frumoasa in felul sa, daca te iubeste cu adevarat nu are de ce sa-ti rusine de sinii tai, stii nu la toti baietii le plac sinii mari... calmeaza-te si simte-te bine in corpul tau, bafta