Daca il iubesti eu zic sa nu va despartiti parerea mea.Eu zic sa vorbesti cu el, sa ii explici ca nu are de ce sa se indoiasca, a fost o simpla seara cu fetele, si atat... explica-i ca nu are de ce sa te enerveze incercand sa faca lucruri care tie nu itiplac gen"poza de profil"... Vorbeste cu el, probabil e foarte suparat! Daca nu va impacati din prima, mai asteapta 1 zi-2 pana cand se calmeaza de tot, apoi vei reusi.Nu fa greseala sa te desparti de el daca il iubesti, vei regreta. Daca ii zici acum ca vrei sa va despartiti, este posbili sa creada ca ai facut altceva in disco si te simti vinovata zic si eu nu stiu daca te-am ajutat, insa parerea mea e sa fii sigura pe tine atunci cand iei o decizie.Muuulta bafta si un an nou fericit!
"Eu mă duc la disco cu fetele. Dacă vrei să vii cu mine, bine. Dacă nu, faci ce vrei. Eu mă duc acolo pentru că m-au sunat fetele! Nu-ţi convine? Treaba ta! Fetele m-au sunat deci mă duc! Ce vrei tu şi ce crezi tu e irelevant! Fetele sunt importante" - Asta a auzit şi a înţeles el. Asta aş fi înţeles şi eu. Şi, la fel aş fi reacţionat şi eu.
Practic lui nu i-ai dat de ales şi doar ce ai vrut tu a fost important, nu şi ce credea şi vroia şi el.
Îl iubeşti? Hai să fim serioşi. Dacă îl iubeai făceai ceea ce presupune iubirea faţă de o persoană: Să pui fericirea acelei persoane mai presus de a ta; ceea ce, evident, tu nu ai făcut.
Dacă te mai şi desparţi de el deşi tot tu ai greşit din prima, e doar o dovadă în plus că oricum nu-l iubeşti şi nu-ţi doreşti un iubit ci pe cineva care să te ţină de mânuţă şi să facă doar ceea ce spui tu.
Hai salut.
Ce dracu' iti trebuie discoteca daca ai pe cineva? Eu nu suport fetele care merg la discoteca, cand sunt impreuna cu cineva.
Atata timp cat ai insistat sa mearga si el, nu vad unde ai gresit. Vrei sa spui ca el nu iese cu amicii? E doar foarte gelos si posesiv.
Deci...inseamna ca nu te merita
pentru ca eu daca asa avea pe cineva care sa tina atata la mine incat sa ma invite fara ca eu sa ii fi cerut acordul de a merge cu ea
inseamna ca chiar nu te merita daca ti'a interzis csa nu mergi cu toate ca tu l'ai invitat si pe deasupra tot el e suparatul ca na ce sa zic (pe deasupra ai si. decis sa ramai acasa pentru el) decidaca ti atat de mult la el ...si totusi el nu mai simte mai nimic pentru tine sau e fitos nu-i da papuci... du-te cu alti baieti si fete drept prieteni incearca.sa te indragosteti de altu ca sa nu iti frangi singura inima sau sa ti'o franga el si te pui cu tipul de care te'ai indrogostit si el abia atunci iti spun eu ca o sa vada ce a pierdut
Sper ca ti'am fost de ajutor :*. By3
Sigur, sint si eu de acord, m-a pus putin pe ginduri si mi-a mai deschis ochiiMerci mult=*
Baietii sunt groaznic de gelosi si suparaciosi. Pun botu la orice. Eu zic sa discuti putin cu el si sa-i zici ca nu`ti place cum reactioneaza. Vezi ce zice. Noi nu putem sa iti spunem sa te desparti de el, pentru ca e decizia ta.
Buna! Am avut si eu o prietena si ne distram mult ne sarutam cum fac iubiti intelegi... si ma trezesc intr-o zii dupa vreo o luna de relatie
cami spune (ma cheama Denis)"Denis ma despart de tine" si eu normal ca m-am suparat nu am mai vb cu es o luna intreaga si nu stiu ce sati zic pentru ca nu-s o fata ca tine dar cred ca mai bine te-ai duce cu el la o intalnire si il intrebi dc se poarta asa cu tine si sa-l intrebi daca te mia iubeste daca iti rasp ca da trebuie sa-i spui ca nu daca nu te te baga in seama si nu vine la disco cu tine te superi pe el (platesti cu aceeasi moneda nu-i normal)si daca iti spune ca nu vrea sa merge fata nu stiu ce sa mai zic mai bine te desparti de el si eu o iubeam foarte mult m-a parasit pe unu care face basket dar eu sunt capitanul echipei de footbal a scoli mi se zice messi junior sau mini Pele
daca rei sa vb mai mult despre asta soro da-mi un buzz pe emailu:darckDNS@yahoo.com