Cred ca tu ti-ai pierdut increderea in ea apoi ea urmeaza despartirea din pacate,ea e lipsita de incredere tu nici tu nu sti ce vrei,amandoi sunteti cam imaturi sincer, cum sa ai o relatie cu o fata obsedata, chestile astea sunt nebunatice sau joaca teatru se joaca cu tine sa te faca sa simti cum se simtea ea, habar nu ai tu ce teatru joaca fetele sincer, eu spun sa urmezi calea in viata fara ea tu faci ce vrei
Se pare a fi o forma de a-ti raspunde la accesele tale de gelozie din trecut care se intorc impotriva-ti, exact cum i s-a intamplat si ei. Amandoi suferiti de aceeasi boala si in acest caz cel mai indicat mod dea rezolva situatia este una singura si anume....despartirea.
Cand mai face chestii d-astea, cand incepe scandalul incearca sa o saruti si sa-i spui ca o iubesti si ca n-ai nicio legatura cu x sau y. Si daca e geloasa inseamna ca te iubeste si nu ar vrea sa te piarda.
Doamne, m.am speriat, am crezut ca esti iubitul meu, si noi avem 1 an si 7 luni, si eu sunt geloasa, doar pentru ca il iubesc, si vad in el totul, pot spune ca si eu reactionez asa, crede-ma ..nu va cunosc pe voi, dar cred ca te iubeste si e ca mine , vede toata lumea ei in tine si te vrea doar pentru ea, eu sunt scorpioanca si este clar, iubitul meu e doar al meu, si e normal sa ma doar cand chiar daca pare absurd cum ai spus si tu fazele cu politetele... asa sunt si eu ) ma simt bine acum, nu sunt singura care face asa, Doamne fereste sa va departiti si ma cunosti pe mine, reactionand la fel in concluzie o inteleg si pe ea, dar si pe tine, dar ai zis ca o iubesti si trebuie sa te simti implinit ca si ea te vrea doar pe tine :3