Pai iesiti, vorbiti...incepe u si spune-i ceva banal si apoi incetul cu incetul intra la capitolul "dragoste"dar nu direct. spune-i ce fel de baiat esti ca nu-ti place sati bati joc de fete si ca sti sa iubesti (va aprecia cu siguranta asta) si apoi incerca sai spui fara sa pari penibil si lasa timiditatea acasa si nu te inrosi tot ca nd ii spui asta pentru ca nu da bine. apoi mai vorbiti, incearca sa te aproprii cat poti de ea si poate apoi, la final, primesti si un sarut ceva
succes!
si sper ca te-am ajutat
sa-mi zici cum a iesit
pupici
Pur si simplu du-te si te intalneste cu ea, daca a zis da, de ce se fi timid? iti e rusine sa mergi cu o colega in parc sau unde va plimbati voi? stai linistit ca fetele nu mananca baieti! deci relax P. S. Incearca sa scrii si tu mai pe romaneste, mai lasa limbajul de mess ( kolega, deakum etc )
Timiditatea nu va fi o problema. E clar ca e atrasa fizic de tine avand in vedere faptul ca esti foarte prost. Vorbeste cat mai putin si veti trai un vis.
Si eram timid :-j dar trebuie sa invingi asta. Eu am invins :), www.sa-mp.com, cu ajutorul acestui joc am fost dur si am avut tupeu, Bafta;)