Incepe-o frate ca nu suntem noi gardienii tai.Fiecare e stapan pe viata lui...
Gaseste-ti o iubita stabila, iubeste-o, si dupa o vreme o faceti.
E mult mai frumos daca o faci din dragoste si fara graba.
Dar,cu limba romana, nu stai prea bine.Viata sexuala ti-o incepi mai tarziu, si mai ales dupa ce mai intai iti faci o prietena si inveti cu ce se mananca.prieteniile dintre pustoaiece si baieti.ca nu sunteti inca adolescenti, sunteti inca puberi.Cat despre masturbare.mai rarut, ca-i mai dragut.Erectia,o ai in fiecare zi, pentru ca te gandesti numai la sex si-ti cultivi imaginatia in acest domeniu.E normal la varsta ta.sa ai erectie zilnic,mai ales dimineata, cand te duci la baie. Daca insa, in fiecare zi te-ai gandi la matematica.ti s-ar "inmuia". cheful de sex.Mai bine,ti-ai petrece timpul facand sport, cautandu-ti "un talent", ceva util.Ai vazut Justin Nanau? El se gandeste la viitorul lui, nu la viata sexuala.E o mare diferenta, nu?
Questions ce pot sa iti spun este ca si eu tot la varsta ta mi-am inceput viata sexuala dar asta nu inseamna neaparat sa-ti incepi si tu daca auzi pe alti colegi ca deja au facut'o si tu nu, eu mi-am inceput viata sexuala ca simteam eu ca sunt pregatit, daca tu simti ca esti pregatit si vrei neaparat iti urez multa bafta insa inainte de ati incepe viata sexuala informeazate bine de la prieteni sau de ce nu de la "tata" cum sta treaba cu protejarea si alte subiecte care trebuie discutate pentru a sti de la inceput sa nu faci vre'o prostie sau sa te trezesti cu ceva urat.
Bafta
Zic doar sa te protejezi ca sa nu te alegi cu un bebelus de la cine stie ce fata la 15 ani. Nu iti doresti asta. Daca vrei sa-ti incepi viata sexuala e alegerea ta, doar fa-o responsabil. Ai grija
Mie nu mi se pare ceva normal.
Dar fiecare are viata lui. Poti sa iti incepi viata sexuala daca chiar asa vrei.
Depinde ce vrei sa faci cu viitorul tau.
Viata ta e in mainile tale. Dar nu iti bate joc de ea ai grija`
Bafta`
Sal... pai e normal la varsta ta dar dc nu incepi viata sexuala iti trebuie pareri... incepeo omule ca o viata ai )
(Anasury) e bait draga si trebuie sa inceapa ce ie fata sau tu nu esti la curent nu la priza ) citeste bine subiectu... fratelo dupa si incepe viata du-te spre paradiss (fara limba) doar luvreaza tu )) bft
anonim_4396 întreabă: