| voiebuna11 a întrebat:

Salut all! Am o intrebare destul de intrebatoare! Cum imi dau seama din situatia urmatoare daca o fata ma place sau nu: Deci mie imi place de o fata si la ora de ed. plastica i-am facut o inimioare din hartie prin tehnica origami sau cum se scrie si i-am dato si a inceput sa zambeasca, atunci am zambit si eu si a zis ca e foarte frumoasa si mia multumit si am intrat intr-o conversatie ce a durat cam vreo jumate de ora si la final i-am zis ca imi bate inima cu 120km/h si a inceput sa se roseasca si sa rada si a mers si a vb cu prietenele sale nu stiu ce si eu am plecat pe afara ca mam rusinat si nah...deci? Ma poate ajuta cinevacrying?

Răspuns Câştigător
| Alesssya a răspuns:

E ceva frumos ce ai facut. Continua. Mai vorbeste cu ea, scote-o la suc, iesiti prin parc. O sa fie ok. Poate si ei ii place de tine. A inrosit deci e bine! Nu te da batut! Funda?batting eyelashes

1 răspuns:
| MinnieMo0use a răspuns:

Incearca sa o asculti, sa o conduci acasa, sa o protejezi. Stai pe langa ea si fa'ti curaj la un momentdat si intreab'o daca te place si ea. Probabil e timida. Mult succes! :*