Pai daca vrea sa luati totul de la inceput inseamna ca el chiar te iubeste. Eu as fi cu el in locul tau daca il iubesti asa de mult. Cand esti cu el nu mai fi asa timida si fi mai vorbareata si vesela. Atunci cand erai in clasa a 5a era normal pentru ca erai mai mica si de asta nu i-a pasat lui si acum crede ca te-ai mai maturizat si de asta vrea o a doua sansa
Poi uita totul. Considera ca acum ai cunosc un tip de care te indragostesti nebuneste si creza o frumoasa relatie cu el... Lasa trecutul in urma daca traim din trecut viata ni se scurteaza.
Pai in primul rand daca esti si tu mai ambitioasa si nu esti asa timida, ai putea sa fii cu el si sa continuati relatea, tui i-ai putea spune ca il iubesti si nu vrei sa il ranseti, dar ii spui ca atunci cand v-ati despartit acum 3 ani ti-a parut foarte rau si lui nu ii pasa de tine si ii spui ca daca mai vrea sa continuati sa nu mai faca asa cum a facut atunci...Bafta!
Pai. daca zici ca il iubesti. eu cred ca ar trebui sa vezi ce se intampla. iesiti impreuna. si vezi cum merge. daca arata ca nu i pasa si ca isi bate joc de tine. zic ca nu merita. da daca vezi ca se comporta frumos. continua cu el.
si cat despre faptul ca te emotionezi. eu cred ca nu ar trebui sa te emotionezi. pana la urma e un om obisnuit ca si mine si ca si tine. deci. fi tu insati. si daca te place asa cum esti inseamna ca tine la tine. daca incerci sa pari cat mai perfecta nu vei sti niciodata daca te iubeste cu adevarat pentru ce esti.
succes:*
@yodeiutza96 eu am scris foarte corect. in orice caz mersi pentru pàrerea ta chiar dacà am cerut un sfat dar nu critici
@EmyEma am cerut sfat nu critici sau nu intelegi? dacà nu poti citi mergi si consultà dictionarul clar?
1.mai invata sa scrii mai intai ) " am esit" poate " am iesit"... todeauna poate "intodeauna"...
2.asa acum sa revenim pai poate inainte nu ii place d tine erai mai mik. eu zic sa fi cu el daca iti place a sh stai linijtita ca o sa iti treaca timiditatea!
Sper sa iti fie de ajutor, incearca sa fi din nou cu el, poate s-a mai schimbat in timp si acum este sigur de ce face
succes
Mariana... tie ti e pare corect sa scrii "mesajuri" sau "sicura" sau "esit"? ) sau "niam despartit ". Se vede ca orele de romana iti sunt total straine
Tu esti cea care ar trebui sa consulte dictionarul, nu eu. Cand vei fi si tu in stare sa scrii corect atunci sa te astepti ca lumea sa te ajute si sa iti raspunda.
beausingurlamasamea întreabă: