| Izzﻵ a întrebat:

Salut all big hug am o verisoara ce are o viata amara... sa vo spun si sa`mi dati va rog sfaturi e disperata! sad

Deci : Are 16 ani si are un frate pe nume DANI care are un prieten pe nume ANDREI si o cam obliga sa fie cu el, adica tine baiatul acela la ea mult dar ea la el nu si e nasol sa il faca sa sufere, el crede ca il iubeste si nu stie cum sa ii zica ADIO. sad si se mai supara si fratele ei pe ea sa`u mai certat ei doi pentru ca ea s-a despartit de Andrei. si se simte foarte urat tine mult la fratele ei.

Va rog mult ajutati-ma sa pot sa o sfatuiesc cum trebuie... nu pot vedea cum sufera. dau fundita si vot! multumesc anticipat >big grin

Răspuns Câştigător
| Skittles19 a răspuns:

Buna.
Ar trebui sa-i spui verisoarei tale sa caute adanc in sufletul ei si sa cantareasca cu mare grija situatia. Nu am inteles totusi de ce se supara fratele ei daca ea nu vrea sa fie cu Andrei. El ar trebui sa inteleaga ca verisoarei tale nu-i place de el si sa isi dea seama ca ea doar sufera de pe urma acestei "relatii". Daca verisoarei tale nu-i place de Andrei ar trebui sa se desparta de el, in fond este greu sa spui "Adio!" cuiva, dar acum nu trebuie sa sufere ea de dragul celuilalt. Si in legatura cu fratele ei: Se poate supara, dar nu poti obliga pe nimeni sa placa pe nimeni.
Sper ca te-ama jutat si ureaza-i verisoare-i tale toate cele bune.
Pa, pa!

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Fratele ei nu are cum sa ia deciziile in locul ei. Trebuie sa ii spuna lui Andrei ca ii pare rau, dar nu poate continua asa, ea nu poate fi cu el... si fratele ei va trebui sa ii accepte decizia si chiar daca pe moment nu o sa accepte, nu o sa stea suparat pe ea o viata.

| adrianajollie a răspuns:

Ar trebui sa stea de vba cu fratele ei...

| Skittles19 a răspuns:

Verisoarei*