| PrintsessKa a întrebat:

Salut all! Deci sunt intr-o situatie nu cam buna, sunt cu prietenul meu deja 4 ani si jumate avem deghind sa ne casatorim e totul bine ma iubeste il iubesc doar una ca numi ajunge atentie din partea lui chiar si atentie sexuala el nu este persoana care sa o deie, da el imi da atentie dar nu atita cit vreau eu,, el este primul baiat la mine eu sunt prima fata la dinsu si cum s-ar zice nu avem experiente nici in plan sexual nici asa dragoste facem hai sa zicem odata in saptamana sau 2 ori dar oricum nu ne trage la sex mai mult sufleteshte traim impreuna ne iubim si vad ca si el ma iubeste foarte mult locuim impreuna deja un an si jumatesi in afara de asta e totul super.
. Rog ceva sfaturi cum sa fac sa imi traga atentia in ambele planuri,(seriozitate)

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa stii ca ritmul sexual al fiecarui individ e diferit, Cel mai probabil pentru parterenul tau este suficient. daca pentru tine nu este, incearca sa discuti cu el si sa incercati sa va armonizati libidourile. Adica tu sa primesti cat sex ai nevoie fara ca el sa simta ca face abuz.

| Giovanna a răspuns:

big grin esti sigura ca e dragoste si nu obisnuinta? te intreb pentru ca nu e normal sa nu fii atrasa fizic de partenerul tau si nici el de tine, mai gandeste-te. Asa ati fost de la bun inceput sau monotonia a aparut pe parcurs? Ai nevoie de un partener cu care sa comunici, sa afli ce ii place, sa ii spui ce iti doresti. Ai grija, sa nu fie doar obisnuinta ca nu veti ajunge bine! Casatoria este pentru o viata intreaga, sau cel putin asa ar trebui sa fie, este un pas mare! Intr-un cuplu nu ajunge sa fie doar intelegere si atat, asta iti poate oferi un amic laughing) e nevoie si de pasiune, atractie fizica, comunicare, intelegere, trebuie sa stii sa iti stimulezi partenerul, sa iti dai interesul sa fie bine, altfel e doar asa de dragul de-a fi impreuna, suna a plictiseala. Cel mai bine ar fi sa discuti cu el! Ti-o spun dupa o relatie de 5 ani trasa de par, care s-a dovedit a fi doar obisnuinta, acum ma simt mult mai bine, ma simt EU, parca am intinerit laughing)) serios (stii cum iti dai seama daca e ok? daca atunci cand e plecat cateva zile sau saptamani ii simti lipsa, te gandesti la el f des, simti ca te arde dorul pentru faptul ca nu-l vezi...in momentul in care nu simti asta happy e clar, plus daca undeva intr-un coltisor al sufletului tau te vezi langa altcineva sau simti ca inchizi in tine toata pasiunea de care iti vorbesc, nu imi miroase a bine)