Uff.greu.pai cred ca te place dar ctu trebuie sa-i spui. nu uita ca e fata si ce o sa-ti faca daca nu te place? nimic. Dar cred ca nu te prea place, adica si eu prieteni baieti de la scoala grupuri cu care ma inteleg f bine dar asta nu inseamna ca ma place vreo unu sau invers. Si apoi daca ea iti spune ca place pe tipul ala e clar ca nu ai nici o sansa, si aici nu-i vorba sa te faca pe tine gelos.crede-ma. Dar uite cum facem fa-ti si tu un id cu alt nume de fata si imprieteneste-te cu ea si fa-o sa-ti spua daca place pe cineva si afli daca te place sau nu. oricum ai multe sanse asa ca bafta
Cam mic pentru ea,dar totusi, incearca sa vb cu ea, spune-i...x eu te cam plac...tu placi pe altcineva
?
Pai daca iti vorbeste de un alt baiat atunci te considera un prieten (amic)
pentru ea nu ca te place
Daca te-ar place ar fi mai timida si ar incerca sa te impresioneze cu cevvva
Sper ca te-am ajutat
bye
Sa vedem... piscina, distrat, a stat, ne asezam, se uita la mine, zambeste... spune-mi tu daca te place sau nu
Nono fata te place mult, si ti o zic asta pentru ca cea mai buna tactica sa vezi daca un baiat te place este sa il faci gelos. daca se uita la tine si zambeste e clar filtreaza cu tine...dai de inteles ca o placi dar sa nu ii spui nimic, doar poartate ca un prostut ca sa creada ca ai intat in jocul ei Sfat:cumpara i o floare ceva sa vezi cum reactioneaza atunci vei stii cu certitudine ce simte pentru tine. funda?
Eu am 12 ani si sunt fata...deci eu cred ca mai bine i-ai spune ce simti pentru ea.cand te mai intalnesti cu ea intreb-o daca ii plk de cineva si chestii dea'stea vezi si uh.asa si cu fostul' meu ii era rusine sa-mi zica ca ma place dar a trecut...
Ok, ti-as propune daca ai fi mai mare ceva mai mult sa treceti la ceva mai mult de sarutari si chestii de gen... pai in primul rand fii sincera cu ea si spnei ca o placi... si totul vine de la sine, daca iti raspunde negativ ramaneti doar prieteni
Pai cred ca ar fi mai bine sa o intrebi ce parere si-a facut despre tine si o iei usor
Vrei sa zici gelos nu invidios da cred ca se joaca cu uh desi este posil uh fiin mai mic chiar dac cu un an sa te vada ca un prieten eu am inteles ca uh ai vrea sa fi cu ea asa ca incercati norocul sh spune-i-o
Incerca sa ma inpresioneze mereu cand vin la ascultam muzica iesim la plimbari care ea le propune
Ch9ps crede-ma eu sunt cat ea la inaltime.si m-am sarutat de 400 pana acum si peste 1 relati
Dupa parerea mea. ar trebui sa ii spui ceea ce simti dar intr-un mod delicat...
Nu stiu nu crezi ca esti cam mic pentru ea? incurajeaz-o cu baiatul acela asta o sa-i placa pentru ca va vedea ca nu esti invidios