| ReZiSTorr a întrebat:

Salut all.In ziua de 25/26 am fost la colindat cu mai multi baieti si fete. in fine. si cu o fata cu care vorbesc de ceva vreme... Cand am ajuns la mine, ea s-a pus langa mine la masa,iar noi la alta casa vorbeam normal, insa la mine s-a intamplat ceva. parintii mei au intrebat-o ceva. ei stiind ca acea fata e cuminte, nu bea, nu fumeaza, invata bine, iar ea s-a inrosit toata la fata.Si cand vorbea cu mine era rosie la fata.Ea are 15, iar eu 14 si nu ma gandesc ca ar sta cu unul mai mic ca ea ...Cand ziceam ceva, ea imi zambea.Cand am ajuns la ea, parintii ei dormeau, era tarziu. vreo 2 jumatate si era ultima casa, am stat mai mult si ne-am uitat la un film,iar ea s-a pus langa mine, cu capul pe umarul meu si cu mana stanga pe mine.M-am indragostit de ea atunci,nici nu stiu cum si mi-e frica sa ii spun,deoarece mai de mult iar imi placea de ea si i-am spus asta si am fost respins, spunandu-mi ca nu cauta o relatie, dar acum parca ii place de mine.Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Pai,din cate am citi fetei asteia ii cam place de tine.Iar faptul ca e cu un an mai mare nu prea conteaza, nu e diferenta mare.Si daca zici ca rosea cand vorbea cu tine, cu parintii tai, iti zambea frumos, v-ati uitat la un film si a-ti mai facut ce ati facut inseamna ca te place.E incomod ca ai fost respins si toate astea...dar eu iti recomand sa mai incerci o data, a mai trecut timp de atunci si acum probabil si-a schimbat parerea.Deci,ia-ti inima in dinti, spune-i ca iti place de ea scoate-o pe afara sau invit-o undeva...o sa fie bine, vei vedeawinkingBaftahappy

2 răspunsuri:
| noob a răspuns:

Rupe-i fasu

| LovelyDely02 a răspuns:

Poate ca atunci cand te-a respins nu era pregatita sau, pur si simplu, nu-i placea ceva la tine.
Dupa cum am citit ca rosea, zambea si si-a pus capul pe umarul tau, sigur te place.
Acum trebuie sa alegi cine sa faca primul pas.winking happy