anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut all.In ziua de 25/26 am fost la colindat cu mai multi baieti si fete. in fine. si cu o fata cu care vorbesc de ceva vreme... Cand am ajuns la mine, ea s-a pus langa mine la masa, iar noi la alta casa vorbeam normal, insa la mine s-a intamplat ceva. parintii mei au intrebat-o ceva. ei stiind ca acea fata e cuminte, nu bea, nu fumeaza, invata bine, iar ea s-a inrosit toata la fata.Si cand vorbea cu mine era rosie la fata.Ea are 15, iar eu 14 si nu ma gandesc ca ar sta cu unul mai mic ca ea ...Cand ziceam ceva, ea imi zambea.Cand am ajuns la ea, parintii ei dormeau, era tarziu. vreo 2 jumatate si era ultima casa, am stat mai mult si ne-am uitat la un film,iar ea s-a pus langa mine, cu capul pe umarul meu si cu mana stanga pe mine.M-am indragostit de ea atunci,nici nu stiu cum si mi-e frica sa ii spun, deoarece mai de mult iar imi placea de ea si i-am spus asta si am fost respins, spunandu-mi ca nu cauta o relatie, dar acum parca ii place de mine.Ce credeti?

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Omul isi mai revizuieste si uneori chiar isi schimba parerile.Se pare ca la fel s-a intamplat si cu ea.Pe viitor fii atenta cu ea si ar fi indicat sa o intrebi daca doreste sa formati un cuplu.Sarbatori fericite.

| neutrino a răspuns:

Pai daca ea s-a pus langa tine la masa, iar tu erai la alta masa, inseamna ca va iubiti foarte mult. Asadar, nu te va refuza, dar te mai poate amana, cu o singura conditie: tu sa fii capabil sa vorbesti, dar mai bine decat scrii. Fetelor le plac baietii destepti!

| LoveSleep a răspuns:

Dacă cele spuse de tine sunt adevărate da, te place, evident.
Invit-o la un suc și spune-i ce simți.

| Hakuouki a răspuns (pentru LoveSleep):

Sau poate sunt doar buni prieteni. Sau fata avea nevoie de o imbratisare atunci. Sau era prea obosita sa-si sustina singura cutia craniana. Sau nici macar nu a realizat ce face. Sau era un film romantic si avea nevoie de putin "romantism" pe loc, putea fi acolo si un infractor, ar fi reactionat poate la fel.

| LoveSleep a răspuns (pentru Hakuouki):

Nu cred, e prea mult pentru "just friends".

| Hakuouki a răspuns (pentru LoveSleep):

Am vazut cazuri. Pur si simplu asta cred. Ca exista posibilitatea sa nu insemne asa mult cum credeti voi. Dar se poate si ca voi.

| devor a răspuns:

Spune-i ce simti.Scoate-o in oras.

| Delyucka a răspuns:

Probabil e o ruda indepartata si nu vrea nici ea nici parintii tai sa stie asta, sau o alta varianta ar fi ca are o realatie cu cineva si ii place si de tine... Funda? happy

| Delyucka a răspuns:

Probabil e o ruda indepartata si nu vrea nici ea nici parintii tai sa stie asta, sau o alta varianta e ca are o realatie cu cineva si ii place si de tine... Funda? happy

| Delyucka a răspuns:

Probabil e o ruda de a ta si nu vrea nici ea nici parintii tai sa afle ca esti ruda cu ea, sau are o relatie dar te place si pe tine...

| ReZiSTorr a răspuns (pentru Delyucka):

Nu e nicio ruda.