| Anonymus1234 a întrebat:

Salut all. Stiu ca vi se va parea ciudata aceasta intrebare. dar eu cu prietena mea am facut dry sex desigur nu stiam ce este acest dry sex ea a gasit pe net si a zis sa incercam. In fine am incercat acest dry sex a fost ceva gen sex cu haine dar faza e acum ca ea crede ca e insarcinata ca are pofte de mancare nici nu a fost sperma ceva ca sa intre in ea e inca virgina i-a venit ciclu ieri si nu cred ca ar fi insarcinata cica nu mai are asa pofte mari de mancare dupa ce i-a venit ciclu. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri dar sa nu fie stupide ca stiu ca va place sa bagati la vrajeala as dori sa stiu daca este insarcinata.

Răspuns Câştigător
| Miihaelllaaa a răspuns:

Daca nu ai introdus nimic in ea ( sa zic asa laughing ) Nu are cum sa ramana insarcinata. Poate asa are ea senzatia aceasta. Aceasta senzatie de "Foame" se poate intampla si din cauza ca i-a venit acea "perioada nasoala" (sa zic asa )... Ca sa fiti siguri... Facetii un test de sarcina. Acest test de sarcina se gasesc in farmacii :*.
Sper ca te'am ajutat >:d

2 răspunsuri:
| gabrielaoana11 a răspuns:

Cel mai sigur ar fi sa faca un testwinking

| gabrielaoana11 a răspuns:

Si nu prea ar avea cum sa ramana daca ati avut haine pe voi cum ai zis tu+daca e virgina...eu nu cred ca nu e