100% Nu este insarcinata. Copii se fac prin unirea celulelor sexuale femeiesti si celulelor sexuale barbatesti! Nu are cum sa fie insarcinata daca nu v-ati dezbracat si nu ati facut-o pe bune! E IMPOSIBIL! Si normal ca i-a venit ciclu' Pentru ca nu era insacinata.
Frate poate oricand sa faca un test de sarcina care nu e o avere si va puteti lamuri amandoi.
Nu asta e principalul simptom pentru a fi insarcinata.Nu trebuie sa se lege de faptul ca are mai multa pofta de mancare ca sa creada ca e insarcinata. Simptome ale sarcinii sunt si greturi, se simte "balonata" si altele- cauta pe net-iar daca i-a venit si ciclul atunci de ce se mai sperie? A, si am si uitat..ati fost imbracati deci? Nu te mai speria degeaba, nu s-a intamplat nimic, dar sa aveti grija si sa va protejati
Logic ca nu este insarcinata daca erati imbracati si mai ales acum daca i-a venit menstruatia. In plus, chestiile astea sunt probleme importante, tu chiar iti lasi viata pe mainile unor necunoscuti nepriceputi? Stiu eu ce s-o intamplat intre voi? Ti se pare ca TPU e pe post de test de sarcina? Da-i 10 lei sa-si cumpere unul ca nu muriti de foame.
Nu este insarcinata, nu ar avea cum, dar daca totusi te minte astfel si esti sigur ca nu e o gluma ar trebui sa-ti pui cateva semne de intrebare privind scopurile ei.
O zi buna, si poti intra si aici sa mai pui intrebari : http://educatiesexuala.ucoz.ro :*
Dry sex/petting voi stiti ce ati gasit, daca e virgina si i-ai trecut putin cu penisul pe acolo nu exista probleme.
E virgina! Si daca e plina de sperma la..nu ramane, doar sa fie virgina. Ti-am spus pe romaneste sa iti fie pe inteles.
KatiMe27 întreabă: