| Anonymus1234 a întrebat:

Salut all. Stiu ca vi se va parea ciudata aceasta intrebare. dar eu cu prietena mea am facut dry sex desigur nu stiam ce este acest dry sex ea a gasit pe net si a zis sa incercam. In fine am incercat acest dry sex a fost ceva gen sex cu haine dar faza e acum ca ea crede ca e insarcinata ca are pofta de mancare nici nu a fost sperma ceva ca sa intre in ea e inca virgina i-a venit ciclu ieri si nu cred ca ar fi insarcinata cica nu mai are asa pofte mari de mancare dupa ce i-a venit ciclu. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri dar sa nu fie stupide ca stiu ca va place sa bagati la vrajeala as dori sa stiu daca este insarcinata.

Răspuns Câştigător
| Ebsghjs a răspuns:

100% Nu este insarcinata. Copii se fac prin unirea celulelor sexuale femeiesti si celulelor sexuale barbatesti! Nu are cum sa fie insarcinata daca nu v-ati dezbracat si nu ati facut-o pe bune! E IMPOSIBIL! Si normal ca i-a venit ciclu' laughing Pentru ca nu era insacinata.

5 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Frate poate oricand sa faca un test de sarcina care nu e o avere si va puteti lamuri amandoi.happy

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu asta e principalul simptom pentru a fi insarcinata.Nu trebuie sa se lege de faptul ca are mai multa pofta de mancare ca sa creada ca e insarcinata. Simptome ale sarcinii sunt si greturi, se simte "balonata" si altele- cauta pe net-iar daca i-a venit si ciclul atunci de ce se mai sperie? A, si am si uitat..ati fost imbracati deci? Nu te mai speria degeaba, nu s-a intamplat nimic, dar sa aveti grija si sa va protejati happy

| Jesss a răspuns:

Logic ca nu este insarcinata daca erati imbracati si mai ales acum daca i-a venit menstruatia. In plus, chestiile astea sunt probleme importante, tu chiar iti lasi viata pe mainile unor necunoscuti nepriceputi? Stiu eu ce s-o intamplat intre voi? Ti se pare ca TPU e pe post de test de sarcina? Da-i 10 lei sa-si cumpere unul ca nu muriti de foame.

| Dianaㄨ a răspuns:

Nu este insarcinata, nu ar avea cum, dar daca totusi te minte astfel si esti sigur ca nu e o gluma ar trebui sa-ti pui cateva semne de intrebare privind scopurile ei.
O zi buna, si poti intra si aici sa mai pui intrebari : http://educatiesexuala.ucoz.ro :*

| IntrebSiRaspund a răspuns:

Dry sex/petting voi stiti ce ati gasit, daca e virgina si i-ai trecut putin cu penisul pe acolo nu exista probleme.
E virgina! Si daca e plina de sperma la..nu ramane, doar sa fie virgina. Ti-am spus pe romaneste sa iti fie pe inteleshappy.