Buna
intra in vorba cu el
spune-i sa te ajute la ceva(de ex o materie la care se pricepe mate, romana etc)
Fa in asa fel sa fiti doar voi 2 si spune-i ca alt motiv pentru care ai apelat la el e ca il consideri dragut si iti place de el
Cu problema aceasta s-a confruntat fiecare adolescent.Nimeni nu iti poate zice cu exactitate ce sa faci, pentru ca in mare parte depinde de tine.Fiecare persoana actioneaza diferit.Fiecare are stilul lui de a vorbi.In caz general, afla daca si el te place.Indiferent ce afli, risca si spune'i direct. N'ai ce sa pierzi. Daca nu ai curajul fata in fata, vorbiti la telefon sau pe mess. Spune'i direct, nu o lua pe ocolite! Nu ai ce sa pierzi. e doar o incercare a adolscentei! Succes:*!
Daca ati place asa de mult fai un biletel bagail in-trun caiet carte ce o fi si cand al va gasi o sa stea un pic pe ganduri da nu uita sa lasi si nr de tel o sa te sune si incepeti conversatia.
Aceeasi chestie am intrebat-o si eu pe verik meu... Ar trebui sa te duci la el si sa ii zici ca vrei sa-i zici ceva
si ii zici cam asa,, Sti mie imi place mult de tine si vroiam sa stii asta"ce se va intampla dupa sunt sigura ca va fi bine pentru tine
loramesesan întreabă: