| Alexandru164847 a întrebat:

Salut,am 12 ani (aproape 13) am o relatie cu o fata si suntem impreuna de 2 luni si nu s-a intamplat nimic. Abia am avut curaj sa o intreb daca vrea sa ne tinem de mana eu voiam sa o iau de mana fara sa o intreb dar nu am avut curaj si am intrebat-o
Cum as putea sa fac sa o sarut si sa fie un sarut perfect cum as putea sa imi dau seama daca ar fi de acord
A si am uitat sa mentionez ea a mai avut saruturi cu fostii dar eu nu deci practic daca se v-a intampla ar fi primul meu sarut si as vrea sa fiu pe masura ei gen sa para ca am mai avut dar sa nu fi avut
Cine ma pote ajuta?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

In niciun caz sa n-o intrebi daca te lasa s-o saruti ca e de-a dreptul penibil laughing) Nu mai intreba intruna: pot, vrei etccc. Actioneaza si daca nu-i convine, refuza ea.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Data viitoare, mergi cu masinuta la ea si roaga-o sa scoata papusile, ca sa va jucati impreuna! Cu siguranta te va placea mai mult. In plus, puteti practica sarutul papusilor!

| DonGiani a răspuns:

Bravo happy La vârsta ta sa ai o iubita e ceva. Poartă-te natural. Niciodată sa nu fi fals cu o fata. Fa totul din inima. Succes happy

| StefanNumeDeCod a răspuns:

Si eu am fost la fel la varsta ta, o sa vezi ca vor trece toate cu timpulwinking, doar gandeste te ca e iubita ta si nu are de ce sa ti fie rusine, sigur si ea vrea sa o saruti sau sa o tii de mana doar ca e timida, intr o relatie fiecare partener vrea asta

| Roxin1122 a răspuns:

I-ai o cutie de bomboane Daia Milka cu inimioare sau ceva bomboane mai lungi și tu musti dintr-o parte și ea din cealaltă deci am încercat și a ieșit fain

| Alexandru164847 explică:

Imi pare rau ca am scris gresit doar ca am probleme cu displayul telefonului

| Alexandru164847 explică:

Chiar daca am ales raspunsul castigator o sa fac ce mi-ati spus si ceilalti