anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si ma tot intreb daca este normal sa am penisul de 13-14 cm... Vreau sa spun ca nici nu ma mastrubez.
Pentru un raspuns bun ofer

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Este normal să fie de asemenea mărime la vârsta ta. Dar, cu trecerea timpului o să crească.

| mrburel a răspuns (pentru Neimportant):

Da e absolut normal, ca un pusti de 12 ani sa poarte in pantaloni un bat de 14cm si sa zica ca e penis. rolling on the floor)

15 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Salut..am 23 de ani si ma tot intreb daca este normal sa tot dau de obsedati perversi de 12 ani care abia trec anul scolar si cuvantul preferat e penis! vreau sa spun k nici nu te-as impusca! pentru noi toti, pune-te pe citit carti si lasa dracului penisul

| JunNnkie a răspuns (pentru DNSK):

Tare asta DNSK

| DNSK a răspuns (pentru JunNnkie):

Ma dispera pruncii astia

| NeGaTiwE a răspuns (pentru DNSK):

laughing) Doamne ce imi plac comenturile talelaughing A mai fost unu asa mai de mult zicea Sal am 13 ani si este bine sa ma masturbezlaughing si Tu i-ai raspuns iar Salut am 23 de ani este bine sa rad? laughing))) ala a fost mortalwinking Ori cum ai dreptate

| DNSK a răspuns (pentru NeGaTiwE):

Cum i-am zis si la JeFFeRsOoN, ma scot astia din toti nervii! sunt copii mah si mi urat sa vad atata interes din partea unui copil pentru niste chestii care n-au ce cauta in mintea si viata lui acum! peste 5 ani 6, at vb altfel.dar sunt copii si ei nu inteleg asta!

| Ekcstsy a răspuns (pentru DNSK):

Man de vreme ce nu au femei la varsta asta, se tot intreaba cat mai trebuie sa ii creasca pentru a putea face ca porumbeii singuri laughing (sa de-a din cap mai exact ) fara sa trebuiasca sa isi extirpeze 1-2 coaste laughing

| Blackdot a răspuns (pentru DNSK):

Cam da laughing), generatiile din urma sunt praf.

| AlexMsA a răspuns (pentru DNSK):

laughing bine zislaughing

| Ekcstsy a răspuns:

Mai taie din el da-l draq laughing)

| BadSoGooD a răspuns:

Frateeee.laughing laughing) laughing) laughing) laughing) nu mai pot rolling on the floor.laughing 13-14 cm laughing laughing laughing

| LostYou a răspuns:

Da este foarte normala marimea la varsta ta, stai linistit ca nu este mic, nu te complexa, bafta!

| AlexMsA a răspuns:

Si pentru tine mititelule esti perfect "in marime" laughing mai cresti putin

| badasssead a răspuns:

E cumva anormal sa nu te masturbezi la varsta ta? nu iti fa probleme in legatura cu el, trebuie sa te preocupe acum mingea din coridor pe care nu ai batut-o de ceva vreme... enjoy childhood, life sucks