| stef112 a întrebat:

Salut.am 13 ani fac 14 in octombrie si am penisul de 10 cm sculat. este normal? adica eu cred ca este cam mic.sad

Răspuns Câştigător
| GenesisXD a răspuns:

Deci dupa ce zice aici : ''a unuia de 12 ani, 5-10 cm, a unui baiat de 14 ani, 6-14 cm'', DA, ESTE NORMAL, stai fara grija, pe masura ce vei creste, se va dezvolta din toate punctele de vedere.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai dreptate e mic. trebuia macar 20 cm, altfel cand ai sa fii mare nu ai sa poti sa ti o bagi in ureche si sa te deghizezi in pompa de benzina.

| stef112 explică (pentru suntserios):

Bagati-as benzina in gura atunci.

| BadSoGooD a răspuns:

E o mare problema. Daca nu are minim 20 cm va trebui sa il tai.

| stef112 explică (pentru BadSoGooD):

sad... o sa il tai sa ti-l dau sa-l mananci ca suferi de foame.

| GenesisXD a răspuns:

Primul lucru care trebuie spus este ca exista o mare variatie, in ceea ce priveste dimensiunea, intre penisul care nu se afla in erectie, al unui baiat si cel al unui barbat. Unii doctori americani au masurat penisurile ne-erecte ale unui numar mare de baieti, de varste diferite.

Un doctor american a facut unele cercetari si a descoperit ca marimea normala a penisului, in cazul unui baiat de 10 ani este de 4-8 cm, a unuia de 12 ani, 5-10 cm, a unui baiat de 14 ani, 6-14 cm, a unuia de 16 ani, 10-15 cm si a unuia de 18 ani, de circa 11-17 cm. Totusi, doctorul a descoperit, de asemenea, ca oricat de mic ar fi penisul ne-erect, la peste 90% dintre barbati, acesta creste pana intre 14-18 cm, cand se afla in erectie.

| stef112 explică (pentru GenesisXD):

Nu mai lamurit. deci e normal sau nu?

| GenesisXD a răspuns (pentru stef112):

Deci dupa ce zice aici : ''a unuia de 12 ani, 5-10 cm, a unui baiat de 14 ani, 6-14 cm'', DA, ESTE NORMAL, stai fara grija, pe masura ce vei creste, se va dezvolta din toate punctele de vedere.

| Stefan2323 a răspuns:

Wtf adica al meu este gigantic? al meu are 18 cm sculat.

| Stefan2323 a răspuns:

Wtf adica al meu este gigantic? al meu are 18 cm sculat..al tau este bine depinde si ce inaltime ai eu am 1.80 deci...

| stef112 explică (pentru Stefan2323):

laughing stiu stiu. ba copile e imposibil sa il ai tu de 18 cm..la 13 ani unii la maturitate nu il au 18 cm si uh il ai la 13 ani. inseamna ca la 20 de ani il ai de 35 cm. las-o balta. cred ca ai pus gresit 1 in fata optului. de fapt vriai sa spui 8 laughing

| Stefan2323 a răspuns (pentru stef112):

Nu am 13 ani am 15 ani...

| Bogdan-Valentin_Paun_1999 a răspuns:

Salut eu am 13 ani si am penisul 14 cm sculat este normal?

| AlexBrici a răspuns:

Si eu am 13 ani. Dar il am de 13-14 cm... probabil e normal. uni se dezvolta mai greu stai fara probleme