anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am 13 ani,imi place de un baiat de la scoala este cu doi ani mai mare,el stie ca mia imi place de el si l-am intrebat daca luia tot ii place de mine si a spus da, de atunci numai eu ii scriu pe net prima salut si el imi raspunde inapoi, eu il intreb ce face el imi raspunde, si cam atit, ce sa fac, ce sa-i scriu?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i mai scrie nimic.
Stii cati ani ai in fata ta sa-ti tot placa de baieti,sa te indragostesti,sa suferi si sa plangi? O viata intreaga!
Iti retezi copilaria din radacina,grabindu-te sa iti placa de un baiat,cu anii astia nu te vei mai intalni si-ti va fi foarte dor de ei candva,crede-ma!
Ia-ti bicicleta si fa doua ture de cartier,iesi si alearga in parc,pune-ti rolele si fa un concurs de viteza cu cel mai afurisit amic din vecini,citeste o carte, pune muzica preferata si danseaza pana obosesti, deseneaza rochii, fuste, imagineaza-ti singura cu ce ti-ar place sa te imbraci, e tare dulce viata la 13 ani, de ce ti-o complici singurica?happy

| PinkTerror a răspuns:

Scuza-ma ca iti spun asa dar nu crezi ca sunt destule persoane pe lumea asta si ca daca el nu isi da interesul isi vor da altii?
A si serios acum ai 13 ani nu te grabi sa cresti. O sa iti mai placa de multi baieti si multor baieti o sa le placa de tine dar... gandeste-te ca e un timp pentru orice.

Have Fun

| hitman112 a răspuns:

La 13 ani du-te si te joaca cu puta in nisip lasa iubiti. Ce-i cu voi ma copii? Numai prosti de astea aud, fete la 12-13 ani care umbla dupa p***. Imi este mila de voi, nu aveti nici o idee ce inseamna copilariasad