| SebyAndNoOne a întrebat:

Salut, am 13 ani, imi place o fata de 14 ani. In urma cu ceva timp i-am spus ca-mi place de ea a a spus ca sentimentul nu e reciproc, dar in ultimul timp se aproprie din ce in ce mai mult de mine. Adica, se baga tot timpul in seama cu mine, sta langa mine, ma prinde de mana. Etc. Faza e ca nu stiu cum sa-i zic ca inca o plac. In plus e foarte misterioasa, are secrete fata de oricine. Si mai e o problema mica, mai e un baiat care se tot da la ea, are 18 ani, suntem prieteni buni, dar faza e ca el se da aproape la toate fetele, are vreo 3 prietene momentan. Si nu vreau s-o vad ca sufera.

2 răspunsuri:
| Simmsii a răspuns:

Pai din cate am inteles tu inca o mai placi si nu vrei sa o vezi suferind. ei bine ia`o de mana si duceti`va undeva unde sa nu va deranjeze nimeni si spune`i faza despre baiatul acela. si spune-i ca o avertizezi pentru ca nu vrei sa o vezi suferint si ca o placi. sau daca iti e rusine sa ii spui ca inca o place scrie-i un biletel sau o srisoare de dragoste inc are sa iti exprimi sentimentele si dai`o personal happy. ei bine succes :*!

| Simmsii a răspuns:

Si cred totusi ca ea te place happy