| Melisa93 a întrebat:

Salut am 13 ani ma cheama Adutza si sint din bucuresti sint foarte slaba, nu pot nicidecum sa ma ingrash, am auzit ca dac consumi contraceptive(pastile ca sa nu ramii gravida)te ingrash? dar mi-e frica ca dup aia nu o sa ma mai dezvolt va rog dati-mi un sfgat ce sa fac...Sint virgina

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te ingrasi de la contraceptive, este o prostie. La varsta ta, administratea de contraceptive se face numai in cazuri de dereglari hormonale foarte grave, sub atenta supraveghere ginecologica. Nu le poti lua de capul tau, trebuie sa mergi la medic si sa faci analize la 3-4 luni, fiindca esti un copil si luand hormoni risti sa faci cancer de san si de uter.

7 răspunsuri:
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Cum sa iei contraceptivestraight face doamne ce minte de copilstraight face ai putea lua vitamine dar mai tarziu te poti ingrasa prea tare si nu e bineoh go on... eu as zice sa nu faci nimic. oricum te vei mai ingrasa mai tarziu stai linistita.

| Dєєค a răspuns:

Uite, nu te asigur ca o sa mearga dar poti incerca. Ai sanse sa te ingrasi prin alimentatiebig grin Deci dimineata nu manca cereale cu lapte! mananca un ou, salam, cartofi prajiti, ceva mai consistent. Cand vrei ceva dulce, mananca ciocolata, prajituri, dar nu batoane Fitness sau ceva de genubig grin Incearca sa mananci carne si nu tine cont ca in ceea ce mananci se gasesc multe calorii. Repet: nu te asigur ca va merge, dar poti incerca, p.s: Nu lua contraceptivestraight face e o prostie. Iar vitaminele iti vor crea pofta de mancare, dar e posibil ca situatia sa scapde de sub control si sa pui prea multbig grin Succes

| curiozitatea a răspuns:

Pur si simplu mananca normal.Acum esti slaba peste 2 luni te ingrasi de o sa te rogi sa slabesti.TU gandeste-te bine ca ai 13 ani la 13 ani e normal sa fii mai slaba no.atunci te dezvoltihappy.Ai sa fii si tu altfel la vreo 20 de ani...ai sa fii mai grasuta si o sa zici"Vai ce bine era fara solduri"laughinghappy

| emi29 a răspuns:

Ai rabdare ca in max 6 luni un an te ingrasi, nu lua nici o pastila.

| PopStarInMyMind a răspuns:

Hmm, eu zic ca mai ai timp sa te ingrasi, iar cu anticonceptionalele nu te juca fara sa consulti un medic ginecolog.

| rechinosu a răspuns:

La varsta ta nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta, corpul tau este in plina dezvoltare asa ca mai asteapta sa treaca timpu.

| giorgyana99 a răspuns:

Nu cred ca e o problema.Eu as dori sa fiu asa slaba ca tine(pentru ca is mai plinuta).Cum naibii sa iei pastile? Mai ales dinalea sa nu ramii gravida poate dupa aia nu mai poti sa faci copii.